Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

téveszmék

téveszmék

"Mindenki azt kapja, amit megérdemel"

2019. december 21. - G. Nagy László

greczy.jpg

 

Valószínűleg a szűk kisebbséget képviselem, de a magam részéről borzasztóan sajnálom Gréczy Zsoltot. Az az igazság, hogy tulajdonképpen nem szól mellette semmi. Csupán az együttérzés.

 

Tényleg nem szól mellette semmi. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, melyben bejelentette lemondását, gyakorlatilag elismerte, hogy botrányos fotóit ő maga küldözgette: "Nem is akarok már emlékezni rá. A mai fejemmel nyilván nem csinálnám meg." Ami igazán vicces, hogy épp Gréczy Zsolt volt az, aki alig két hónapja - a Borkai-ügy kapcsán még az erkölcscsősz szerepét játszotta: "A győri polgárok le akarják mosni a gyalázatot, ami a város becsületén esett" - nyilatkozta a sajtónak az akkori tüntetés egyik vezéralakjaként. Nyilván van különbség a két eset között. Az egyik egy olyan orgia, amely ellen legfeljebb annyi kifogásunk lehet, hogy minket a kutya sem hívott meg rá; míg a másik egy szomorúan szánalmas sztori. Annyira beteg, hogy tényleg megesik rajta az ember szíve.

 

Sokak szerint Gréczy semmiben sem különbözik azoktól a kabáttárogatós, perverz fickóktól, akik a buszon, villamoson mutogatják magukat. Jómagam ezzel a gondolattal nem tudok teljes mértékben azonosulni. Ha a puszta motivációit nézzük, Gréczy valójában egészségesnek tűnik. Egyszerűen csajozni akar. A módszerei azonban enyhén szólva is csapnivalóak. Már ahogy Palányi Nórára rámozdult, minimum megmosolyogtató. Tucatnyi üzenet naponta úgy, hogy azokra nem érkezik válasz - valószínűleg minden párkereső tréning azzal indít, hogy ilyet soha, semmilyen körülmények között ne tegyünk. Elküldi a lánynak a saját parlamenti felszólalásait... Mintha Cristiano Ronaldo úgy csajozna, hogy összevágna egy ötperces videót a legszebb góljaiból... (azzal együtt, hogy az utóbbiban azért látunk értéket). Mindez nem csupán azért szánalmas, mert ilyen hibákat még egy húszéves mamlasz se nagyon követ el, de főként azért, mert Gyurcsány táskahordozója - szakmája szerint - újságíró, publicista, kommunikációs szakember. Tetszik érteni? Kommunikációs szakember!! S bár azt mondja, számára a Demokratikus Koalíciónál semmi sem fontosabb, azért pontosan érzékeljük, hogy a Szent Grál nála is a punci. Vajon milyen kommunikációs tanácsokat adhatott politikai ügyekben, ha még az általa legfontosabbnak érzett terepen is ilyen bénán mozog? Gréczy Zsoltnak szemmel láthatóan halvány fogalma sincs arról, mi kell a nőknek. Meg sem fordul a fejében, hogy egész másképp működnek, mint mi, férfiak. (Lehet, hogy komolyan bekajálta a sok gender-maszlagot?) Pedig tudnia kéne: a csajokat nem elsősorban a vizuális ingerek indítják be. Pláne, ha azok lehangolóak. És Gréczy mindent elkövet azért, hogy a másikban semmiféle vágy ne szökkenjen szárba. Nem is kell elmenni a legdurvább fotókig, elég, ha a szolidabbakra vetünk pár pillantást. Fecskét visel, amit az utóbbi harminc évben már csak a vízipólós srácokon látni. Felvesz hozzá egy két számmal nagyobb, múlt századi fazonú zakót... A teste egy olyan ember benyomását kelti, mint aki soha életében nem sportolt, és akkor még az ápoltság teljes hiányáról nem is beszéltünk. Szóval, kedves Zsolt, ha már képet küldünk magunkról, ragaszkodjunk ahhoz a konzervatív alapvetéshez, hogy a nadrágot mindig magunkon hagyjuk! És ha nem jártunk konditeremben az elmúlt tíz esztendőben, úgy lehetőleg az inget is.

 

Létezik egy, a politikai kommunikáció terén használatos fogalom, melyet Overton-ablaknak neveznek. Ez a kifejezés gyakorlatilag azt a szűk rést jelenti, amelyet a közvélemény az adott korszellemben elfogadhatónak tart. A névadó Joseph Overton elmélete szerint ez az ablak folyamatosan tágítható, s a ma még elképzelhetetlenül taszító jelenségek - némi médiamunkával - idővel radikálissá, majd elfogadhatóvá, sőt akár népszerűvé is válhatnak. Overton iskolapéldája a kannibalizmus, ám a különböző politikusok kapcsán megjelenő szexuális szokások és magatartások megítélése ugyancsak erősen közvéleményfüggő. Pár évtizeddel ezelőtt még meghökkentő volt, ha egy közéleti szereplő nyíltan vállalta homoszexualitását. Ma már fel sem kapjuk a fejünket. A Milliárdok nyomában (Billions) című, briliáns sorozat negyedik évadában a főügyészi pozícióra pályázó Chuck Rhoadest (Paul Giamatti) politikai ellenfelei megfenyegetik, hogy szado-mazo hajlamát a sajtó elé tárják, ha nem lép vissza. Feleségével azon polemizálnak, hogy mennyire tág a helyi Overton-ablak; vajon New York közvéleménye elbírja-e, ha hálószobatitkaikra fény derül. Úgy tűnik, hogy Magyarországon - e tekintetben - nincs különbség Borkai és Gréczy ügye között. Nálunk mindkettő jócskán kiverte a biztosítékot.

 

Mindenki azt kapja, amit megérdemel? Alig hiszem. Jóllehet az égvilágon semmit sem tudok felhozni Gréczy Zsolt mellett, ezt a pokoljárást azonban senkinek sem kívánom. Az csak egy dolog, hogy a politikai karrierjének lőttek. Azonban élni holnap is kell. A benzinkútnál, a bevásárlóközpontban, a vendéglőben, mindenütt a perverz lúzert látják majd benne, s neki ezt viselnie kell. A gyermekei szemébe kell néznie, ami talán messze a legnehezebb. És végül: a vére eztán sem nyugszik majd, és ezzel önmagában nincs is semmi baj. De ki lesz az a nő, aki ezt követően szóba áll vele? Bevallom, sohasem szimpatizáltam Gréczyvel, ám most őszintén sajnálom. Akár egy szerencsétlen kamaszt, akit rajtakaptak hokizás közben. Ilyen karácsonyt senkinek sem kívánnék.

 

bohm.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://teveszmek.blog.hu/api/trackback/id/tr4315360968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glokta 2019.12.21. 21:31:17

"Az az igazság, hogy tulajdonképpen nem szól mellette semmi. Csupán az együttérzés."

Hát mondjuuk az eléggé mellette szól, hogy az égvilágon semmi bizonyíték nincs arra, hogy boldognak-boldogtalannak küldte a fotóit kéretlenül, az egész tipikus metoo boszorkányüldözésnek tűnik, amelynek a végén az "elkövető" inkább bocsánatot kér és kivonul a közéletből, mintsem még jobban megszégyenítsék.

"Az egyik egy olyan orgia, amely ellen legfeljebb annyi kifogásunk lehet, hogy minket a kutya sem hívott meg rá; míg a másik egy szomorúan szánalmas sztori."

Ezt sem teljesen értem: az szánalmas, hogy valaki a szörnyű fotóit küldözgeti nőknek, de az nem, hogy valaki százezreket fizet nőknek, hogy lefeküdjenek vele?

Ráadásul a Borkai-üggyel (egyébként ezzel ugyanúgy) a morális képmutatás nagyobb probléma, előbbivel kapcsolatban pedig legalábbis erősen felmerül a korrupció gyanúja (mennyibe kerülhettek ezek az orgiák?).

G. Nagy László 2019.12.21. 22:49:57

@Glokta:

"Hát mondjuuk az eléggé mellette szól, hogy az égvilágon semmi bizonyíték nincs arra, hogy boldognak-boldogtalannak küldte a fotóit kéretlenül"

Csak ismétlem magam: Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, melyben bejelentette lemondását, gyakorlatilag elismerte, hogy botrányos fotóit ő maga küldözgette: "Nem is akarok már emlékezni rá. A mai fejemmel nyilván nem csinálnám meg."

www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwj-p5H72cfmAhXHAhAIHV0lCq4QFjAGegQIBRAB&url=http%3A%2F%2Fwww.atv.hu%2Fvideok%2Fvideo-20191220-greczy-zsolt&usg=AOvVaw2CCj8GnrkmBfz-I4bNgXbz

"Ezt sem teljesen értem: az szánalmas, hogy valaki a szörnyű fotóit küldözgeti nőknek, de az nem, hogy valaki százezreket fizet nőknek, hogy lefeküdjenek vele?"

Az egyik nagyon béna és nagyon beteg, a másik teljesen egészséges mulatozás. A legtöbbször tökéletesen egyetértek veled, de itt muszáj érezni a különbséget.

"Ráadásul a Borkai-üggyel (egyébként ezzel ugyanúgy) a morális képmutatás nagyobb probléma"

Láttál olyan esetet, hogy Borkai erkölcscsőszt játszott? Ha igen, igazad van. Ha nem, ne kérd rajta számon. Csak azért, mert a Fidesznek több százezer szavazatot hoz a vallásosak elköteleződése, még nem válik mindenki szentfazékká a pártban és környékén.

"előbbivel kapcsolatban pedig legalábbis erősen felmerül a korrupció gyanúja (mennyibe kerülhettek ezek az orgiák?)"

A korrupció az egyetlen olyan tétel, amely Borkai kapcsán - mint valódi vétek gyanúja - felmerül. Ha beigazolódik, el lehet és el is kell járni vele szemben. (De itt sem az orgiák finanszírozása a kérdés, ez aprópénz csupán.) Minden más teljesen felesleges politikai hiszti. Luxusprostikkal partizni tökéletesen legitim: önkéntes csereüzleten alapuló szórakozás. Etikailag aligha kifogásolható.

Spermahajder 2019.12.22. 15:19:06

@G. Nagy László: Ja. Etikailag teljesen rendben van. Lévén egy deklaráltan nagyon katolikus feddhetetlen család. Meg anyagilag is, bizonyára hosszabb ideje spórolt rá. Meg úgy általában is, minden teljesen rendben van a család körül, a jelentős családi vagyon, az ifjú Borkai milliós jövedelmei a 0 forgalmú cég vezetése után, meg egyéb kamu tanácsadói állások után. Így kerek a történet.

Európai téridő 2019.12.22. 15:50:57

Jaj, ezek a sznob firkászati szakkifejezések, hogyaszongya: Overton-ablak. És a többi firkászati terelés, emllébeszélés, rizsázás...

Nagykörúton túli magyar 2019.12.22. 16:00:53

@Glokta:
Egyik eset: "az égvilágon semmi bizonyíték nincs arra"
Másik eset: "erősen felmerül a korrupció gyanúja (mennyibe kerülhettek ezek az orgiák?)"

Tipikus libsi "érvelések" egy kommentben...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2019.12.22. 16:02:09

"Valószínűleg a szűk kisebbséget képviselem, de a magam részéről borzasztóan sajnálom Gréczy Zsoltot. "
Oszt' mit sajnáljak rajta? Nem sokban különbözik számomra a kormánypárt embereitől, csak ő nincs hatalmon, és szükség van a volt maszoposokra is a narancs megdöntéséhez, ennyi.
Ha valamicske esze is lenne, leesett volna neki, hogy mivel közszereplő, bármikor betalálhatják karaktergyilkossággal. Azt meg egyféleképpen lehet kivédeni : nem csinálsz marhaságot. Ő csinált.
Érted, én nem vagyok képvidelő, de van annyi eszem, hogy nincs rólam hasonló jellegű kép sehol. Mert nem készült. Ha őróla sem készült volna, akkor még akkor sem tudnák ezzel zsarolni, ha valaki kilopja a gépéről, és nem maga küldözgeti szét.
Baromságot csinált, miközben tudhatta, hogy bármit felhasználnak ellene.

Lemond, megbánja, csókolom, 3 hét múlva a kutya nem fog rá emlékezni, nem hogy a benzinkutas...

Gyorgy007 2019.12.22. 16:24:57

Kár, hogy wittinghoff tamás ról nem szólt a cikk :)
Szegény csak a fidesz titkosszolgálat áldozata.
Ő csak stresszes volt és maszíroztatott.
Ne magánéletéről szóljon a kampány, hanem a munkájáról.

Tényleg nem találtak Borkairól semmit ? Se kokain, se közpénz, se korrupció semmi?
Nem semmi ez a Győr, hogy ezek után simán újraválasztották a fedhetetlen szoci jelöltel szemben.

invalid user name 2019.12.22. 16:26:21

úgy sok mindennel egyetértek a posztban, egy dolgot kivéve, Palányi Nóra szerepe szerintem nem a "sikertelenül ostromolt csaj." ez persze fikarcnyit sem enyhíti gréczy hibáját.

az együttérzésnél gyümölcsözőbb a tanulságok levonása

1. ha közéleti szereplő vagy és az "overton ablakon" kívüli dolgokról lehet bárkinek képe, okosan találd ki hogyan fogsz a közeljövőben visszavonulni -- ha nem teszed, zsarolható vagy. és meg is fognak zsarolni. és engedni fogsz a zsarolásnak, akármit is gondolsz erről most.

2. vannak egyszerű szabályok. bármennyire is őszinte a hölgy irántad érzett vonzódása: ami az internetre felkerülhet, az fel is fog kerülni. nem érdekel, mit csináltok -- de ne dokumentáld.

invalid user name 2019.12.22. 16:28:00

"ahogy Palányi Nórára rámozdult"

a publikus képek között nekem úgy rémlik, készült olyan, amit a hölgy kattintott.

Gyorgy007 2019.12.22. 16:29:05

Kedves Író, hamarosan megkapod a nyagadba a balpokol vélemény diktatúra tüzét. Nem azt írtad amit elvártak!

Hol itt a kettős mérce amit az index mutatott:
Borkai - Wittinghoff
Borkai - Lachner cocaine
Borkai - Gréczy

G. Nagy László 2019.12.22. 16:33:53

@invalid user name: Mindenben egyetértek. Ezzel együtt is: egyik barátom másfél órája küldte át azt a pár évvel ezelőtti cikket, amely Szanyi kapitányról szól, hogy miként gyömöszöli a gyakornokát, sokszor a parlamenti ülések alatt. Ebből nem lett semmi komolyabb botrány, pedig teljes beszélgetéseket tártak a nyilvánosság elé. És az az igazság, hogy Szanyi - Gréczyvel szemben - kifejezetten ügyesen csajozik. Akár támadhatóvá is vált, de szégyenben semmiképpen sem maradt. Sőt.

www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjovJGQysnmAhVGfZoKHWS8AxYQFjAAegQIARAB&url=https%3A%2F%2Fkuruc.info%2Fr%2F53%2F124224%2F&usg=AOvVaw0RGQWQ5InlvSnW262P2L0M

G. Nagy László 2019.12.22. 16:35:46

@Gyorgy007: :) Még sosem írtam elvárásra semmit. Tisztelet az Indexnek, hogy kirakták.

hajnal.ferenc 2019.12.22. 16:56:17

Úgy hozta az élet, hogy arra adtam a fejem, hogy társkereső oldalra regisztráljak. Vannak ilyenből teljesen kulturáltak, ahol pillanatok alatt kitiltják a magukat árulókat és disznóságokat mutogatókat. Ennek ellenére teljesen nem lehet ezt elkerülni, mert privát üzenetben cenzúrázatlanul lehet pl. képeket küldeni. Nos, nem kevés hölgy írja már a bemutatkozó szövegében, hogy a szóban forgóhoz hasonló jellegű képek küldését kérik mellőzni. Teszik ezt a rengeteg rossz tapasztalat miatt.
Hát az a helyzet, hogy egy alul iskolázott hétköznapi embertől is legalja, bunkó, prosztó tevékenység ez, de amikor egy ismert politikus jut el erre a szintre... És itt merül fel a kérdés, hogy amennyiben ilyenre képes, az élet bármilyen más területén milyen erkölcsi normák szerinti tevékenykedésre számíthatunk tőle.?

2019.12.22. 16:58:15

"Vajon milyen kommunikációs tanácsokat adhatott politikai ügyekben, ha még az általa legfontosabbnak érzett terepen is ilyen bénán mozog?"
A kettő nem függ össze.
Mondjuk, annak a bekezdésnek a második fele (az idézett két mondattal kezdődően) szerintem simán lekezelő kioktatás.
Gréczy hülyeséget csinált, talán ő is érzi (jobbik esetben), talán csak tisztában van vele (rosszabbik eset, de ha az eszét használja, akkor ez is elég), de remélhetőleg tanult belőle.

humorpalanta 2019.12.22. 17:03:04

@Gyorgy007: Mi az, hogy nem találtak semmit? :D
Ezernyi dolga van, mindről ott vannak a bizonyítékok, az Audi-ügy még a nyilvánosság felé is kítűnően dokumentált, csak hát ugye Polt-ügyészség.

Csak mivel Borkai azt reklámozta magáról, hogy család így, család úgy, a kurvázásba bukott bele, mivel a szavazóinál ez veri ki a biztosítékot ( még akkor is, ha pártnyomásra kellett lemondania, mert hosszútávon a párt kommunikációjának ártott volna)

Glokta 2019.12.22. 17:23:12

@Nagykörúton túli magyar: Basszus Borkai kapcsán a korruptság több mint gyanús. Legalábbis érthetetlen, mire kap a fia havi egymilliós nagyságrendű fizetést ls ő a vagyonnyilatkozata alapján hogyan engedheti meg magának, hogy heti kétmilliós bérleti díjú jachton bulizzon.
Ez alapján ez nem csak magánéleti ügy, amihez nincs sok közünk - hanem korrupciós ügy is, mondjuk a magánéleti részét tényleg durván toltolta az ellenzéki sajtó.

Gréczy esetén van róla kép hogy a Palányi Nórával való üzenetváltás során a nő fogadta el a találkozás lehetőségét, ami azt jelenti hogy hazudott azzal vádolta, hogy végig kéretlen üzeneteket küldött neki. Innentől kezdve nehéz komolyan venni az ügyet...

Glokta 2019.12.22. 17:28:28

@G. Nagy László:
"Csak ismétlem magam: Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, melyben bejelentette lemondását, gyakorlatilag elismerte, hogy botrányos fotóit ő maga küldözgette: "Nem is akarok már emlékezni rá. A mai fejemmel nyilván nem csinálnám meg."
De azt nem mondta h ezután egyből jött a visszajelzés h ne tegye, innentől az egész nem zaklatás. Nyilvánvalóan szánalmas, de a közre maximum annyiban tartozik, hogy megmutatja, hogyan képzeli egy egy DK-s politikus a "nemek egyenlőségét" - mert ha más tenné azt mint ő, akkor ő is zaklatást kiáltana, ezért képmutató.

"Az egyik nagyon béna és nagyon beteg, a másik teljesen egészséges mulatozás."

Egy "családapa" - ezzel reklámozta magát - esetében a kurvázás "egészséges mulatozás"??? Szerintem te el vagy tévedve.'

Gyorgy007 2019.12.22. 17:45:03

@humorpalanta: Nagy kedvence a poltpéterezés.
Ha vitatkozol egy ballipsivel/demokratával/orbánfóbiással, akkor elkezd mindenféle vélelmezett bűncselekményeket felsorolni - ami lehet hogy a törvényesség határán, és az etikusság túloldalán van. Amikor megkérdezed, hogy hol a láncolat: büncselekmény, feljelentés, nyomozás, gyanúsítás, bizonyítás, ítélet, akkor előveszi a nonplusz ultra érvet: poltpéter. :)

A legtöbb esetben a feljelentésig se jut el, mert nincs aki az arcát nevét adja ahhoz, amit a balib sajtó összehord, mert a legtöbb esetben minden valóság alapot nélkülöz, vagy pedig nem büncselekmény.
Ott a mentelmi jog, lehet nyomozgatni a képviselőuraknak és lehet tolni a tényeket a rendőrség elé.
Vagy megnéznék egy olyat, hogy büncselekmény, bizonyíték és mellé van rakva egy rendőrségi lezárás, hogy a bizonyíték ellenére nem cselekszenek, dehát ilyen sincs.

Marad a csaholás: Polt Péter, polt péter, polt peti....

lutria 2019.12.22. 17:48:59

Mondjuk ha az Orbán testalkatát nézzük meg arról sem mondaná meg senki hogy az eddigi élete ~3/4 részében sportolt...

hatodikx 2019.12.22. 17:52:44

Azt mondod, egy nő se fog ránézni ezek után. Én meleg vagyok és máris felajánlom a testemet Zsoltikának, és politikust mégúgy sem nyaltam. Nincs meg az e-mail címe?

morph on deer 2019.12.22. 17:56:00

@Gyorgy007:
“ Tényleg nem találtak Borkairól semmit ?”

Mos úgy őszintén: ki?
Csak nem az ügyészségre gondoltál? :)))

Bela Voltam 2019.12.22. 17:57:43

"Azonban élni holnap is kell."

Majd a vajnatimike utan megy Amerikaba, ahol azt se tudjak kicsoda. Ott lesz lehetosege a tehetsegevel ervenyesulni.

Gyorgy007 2019.12.22. 17:58:23

@morph on deer: Bárki, te, ellenzék, képviselők, magánnyomozók, újságírók, ügyészség, rendőrség, külföldi hatóságok, Merkel mutti ügyészsége....

Várjááá, kitalálom mindenki azorbánt védi, mert mindenki fideszes ;-)

morph on deer 2019.12.22. 17:58:59

@lutria:
“...eddigi élete ~3/4 részében sportolt...”

Nana!
Az valami foci-féleség volt, amit orbán csinált!
Nem összetévesztendő

Gyorgy007 2019.12.22. 18:04:22

Na de ne vigyük félre a témát:

Gréczy az ondós péniszéről küldött képeket a vélelmezett rajongóknak.

Lehet ez is csak a DK kampány része, pl: Ha hatalomra kerülök, akkor ezt is megszívhatjátok.

Vagy csak próbálta az össznépi koalícióba berántani a többieket is :D

Milyen vicces Gyurcsány leléptette Gréczyt egy ((kis) farok) mutogatásért, bezzeg Ő távozását tizezrek követelték, és akkor se mondott le.
Mit mondott? Tüntetnek? Majd hazamennek! és már küldte is a Rebiszt, hogy két zsanettozás között szemeket lőjenek ki és újságírókat verjenek félhalottra.

Balambér Kovács 2019.12.22. 18:16:59

Piti ország gagyi politikusai!
Bocs.
Gagyi ország, piti politikusai!

BrianZ 2019.12.22. 18:34:11

@Gyorgy007: Az egész a te szemedben Gyurcsány meg ballib meg ilyenekről szól, de nem arról, hogy ez egy jól megszervezett akció, egy titkos szolgálati módszerekkel behálózott DK-s politikus, aki azt hitte, hogy a jó nő rámozdult, amikor cseteltek.
A durva az, hogy az egész ballib baromságot az ilyen fidesz barmok, mint akik itt dumálnak, hogy beszopják. Mert nincs olyan, hogy ballib ebben az országban (ha lenne, már nyertek volna az iskolák, a kórházak és az egészségügy hibáinak felmutatása után).
Én csak azt nem értem, hogy amikor már a széket is kilopják alólad a nagymamád halálos ágya mellett a kórházban, akkor is a fideszre fogtok szavazni, csak nehogy a ballibesek visszajöjjenek? Mikor veszitek már észre, hogy inkább ezer milliárdok mennek magán banki számlákra, taó pénzek meg ELIOS csalások révén, csak nehogy egy normális polgári réteg kialakuljon? Borkai a hatalomban volt, ő azért nem kurvázhatott volna, mert az nettó korrupció, míg Gréczy tényleg csak csajozni akart és milyen hatalma volt neki?
De ez egy fidesz baromnak nem számít, örül, hogy az ő fideszes főnöke seggében ülhet és barna már az arca is, nem csak a nyelve.

CCnick 2019.12.22. 18:53:52

@BrianZ: "ez egy jól megszervezett akció, egy titkos szolgálati módszerekkel behálózott DK-s politikus"

Persze, mert nincsenek hülye politikusok az elenzéki térfélen csak titkosszolgálati akciók lehetnek.

"Mert nincs olyan, hogy ballib ebben az országban" jaja a baloldali-liberális koalíciót a fidesz találta ki, nem is volt olyan és az abban résztvevő pártok maradékai/utóda/eszmekövetői ma már nem is léteznek és nem állnak össze egy csapattá ha ugy kell. Még ez a Paul Lendvai is egy nyomorult orbánista...

books.google.hu/books?id=qkgmDwAAQBAJ&pg=PT57&lpg=PT57&dq=baloldali-liber%C3%A1lis+koal%C3%ADci%C3%B3&source=bl&ots=Lb2xBxgkWB&sig=ACfU3U1ZY1o1mg5InlFeP9sz-5wUME4Wtw&hl=hu&sa=X&ved=2ahUKEwjzwK-C6cnmAhVJlYsKHZ3SDYkQ6AEwCXoECAoQAQ#v=onepage&q=baloldali-liber%C3%A1lis%20koal%C3%ADci%C3%B3&f=false

n3spr3ss0 2019.12.22. 18:59:40

@Gyorgy007: Sajnos téged meghagytak.

kewcheg 2019.12.22. 19:08:05

Nem a szivem csücske a mögötte álló pártalakulat, de a mai körülmények közott,- és előzmények után- mindenképpen tisztelem azért hogy vállalta a következményeket és lemondott...egy amugy következmenyek nélküli országban.Ha sajat ötlet volt- respect, ha GyF.presszionalta erre, akkor a DK most szerzett magának egy jo pontot...

Budapest a kutyaszar városa 2019.12.22. 19:26:22

Na, ne mossuk már össze a Borkai ügyet Gréczy Zsolttal ! Gréczy Zsolt NEM épített ki korrupciós bűnszövetkezetet egy város anyagi forrásait kiszippantva bűnöző ügyvédjével, NEM rendelkezik a felesége több száz milliós vagyonnal aminek nyilván közpénz az eredete, NEM kap a fia másfél millió Ft-os fizetést egy 0 Ft bevételű cégtől egyéb juttatásokban is részesülve, NEM tilt ki fideszes hatalmi eszközökkel minden vendéglátóst a város főteréről a saját komáját preferálva és NEM sulykol a pártja magasztos keresztény-konzervatív értékeket, és NEM füstölt el milliószámra adófizetői forintokat lásd: ETO stadion, pláza stb., és NEM járt orvul szerzett összegekből luxuskurvázni, kokainozni luxusjachtokon. Minden más lényegtelen, a magánélet körébe tartozik. Én GréczyZsoltot kifejezetten jó szóvivőnek tartottam : jól megragadható, plasztikus, érzékletes, fogyasztható, de mégis szakszerű, nem vulgáris, nem pongyola stílusban tudta megfogalmazni adott ügyekről a DK álláspontját. A fotók nem tudom mikor készültek, hülyeség volt, de ilyen botlása szinte mindenkinek van, amit később már szégyell. Aki hozzájutott a képekhez, beperelhető jogosulatlan felhasználásért.

2019.12.22. 20:42:22

Na és mi van akkor, ha ez a taktika? Hogy a csaj készüljön fel a legrosszabbra és akkor csakis pozitív meglepetés érheti. Kommunikációs szakemberként azért ez is benne lehet a pakliban.

Sir Galahad 2019.12.22. 20:52:33

Azoknak szeretnék üzenni, akik szerint nem összevethető Borkai és Gréczy ügye. Nos, akiket felháborított Borkai ügye, azokat nem a mögötte vélelmezhető korrupciós háttér zavarta. Aki Borkait korruptnak gondolta, az már a botrány előtt is annak gondolta. És senki nem hiszi, hogy csak a fideszes politikusok korruptak.

Borkai, és vele együtt a helyhatósági választáson a Fidesz igenis a szexbotrány miatt bukott meg. A DK ügyesen szervezte meg Borkai lebuktatását. Abba nem gondoltak bele, hogy kard által vész, aki kardot ragad, de most már késő. Az az érzésem, hogy ezek után sorjázni fognak a hasonló ügyek, mindkét oldalon, mert innen már nincs visszaút.

2019.12.22. 20:54:26

@Nagykörúton túli magyar: Ezek nem libsi érvek, hanem úgy hívják jogállami kérdések, ahol az erős gyanúnak is szüksége van a bizonyítékokra. Ha ezeket ti libsi érveknek tekinted, akkor logikus, hogy a te világodban elegendő lenne a gyanú is a másik agyonlövésére, kivéve persze ha fideszes politikusról van szó.

Világít a torony 2019.12.22. 21:01:43

Nem értem mit kell ezen tipródni annyit. Az ellenzék jelenleg lista első pártjának egyik vezető politikusa erkölcsileg vállalhatatlan fotókat küldözgetett magáról a közeli múltban. Ha zaklatott vele bárkit is, akkor a bíróságon a helyen ha nem zaklatott senkit, mert kérésre küldte, úgy annak van a bíróságon a helye, aki a képeket nyilvánosságra hozta. Gréczy politikusi erkölcsi felelőssége mindenféleképpen fenn áll, de még véletlenül sem vonható párhuzamba a Borkai üggyel. Érdekes módon a Molnár Zsoltot orgiázó vádakkal illető Az Angyal Ügyvédje nevű oknyomozó alakzat a rendőrségi feljelentés és a nyomozás megkezdése óta csendben van. mintha sosem létezett volna.
Helyzetkép kis hazánkról.

yourmomtits 2019.12.22. 21:13:49

@Világít a torony: őőőő, jan 1-re igéri az infókat. te tudod egyáltalán miről beszélsz?

gulyasgabor 2019.12.22. 21:34:00

@Glokta: Egyetértek. És felhívom a figyelmet arra, hogy a Snapchat(25milliárd dollár értékű tőzsdei cég) azon az ötleten alapul, hogy emberek egymásnak kínos fotókat küldözgetnek, és a következményektől védve legyenek.

Péter 2 2019.12.22. 21:47:41

@G. Nagy László: A mai világban egyes felmérések szerint a fiatalok fele (!) küldött már magáról hasonló célú képet az éppen aktuális kapcsolatának. A jelenségnek rég neve is van, sexting. Ok, persze, Gréczy már nem mai fiatal, :-) de állítása szerint a képeket ő is kapcsolatban küldte a másik félnek. Az egész zaklatási sztori, az állítólag felbukkant nő, minden kitaláció.

És ami előtte volt, a Palányi, az még gyanúsabb, a bemutatott videón jól láthatóan kitörölték a nő kommunikációját, csak Gréczyé látható. Nem tudjuk tehát, hogy mi volt közöttük, de mivel kétoldalú, a zaklatás minimum véleményes.

Ezek most már bíróság elé kerülnek, és nem lenne az első eset, amikor évek múlva esetleg jön egy döntés, ami a megvádoltat igazolja, de akkor már mínuszos hír is alig lesz belőle.

Péter 2 2019.12.22. 21:55:43

@Sir Galahad: Borkai ügyében az egész szituáció ment át. Az, hogy a parvenü NER-oligarchia hogyan váltja kábítószeres-kurvás-jachtos mulatozássá a könnyen szerzett pénzt. És aki kicsit is odafigyelt, márpedig a blog találati számai szerint relatíve, az ország méreteihez képest elég sokan odafigyeltek a részletekre is, az, hogy mennyire pont ugyanazokat a pénzkimentési mechanizmusokat használhatta Borkai, amit a párvezetés legfelsőbb szintje.

A szex csak a hordozórakéta volt, amivel fel lehetett juttatni a dolgot az űrbe, de alaposan átvered magad, ha azt hiszed, hogy önmagában ez okozta a bukását. Pont az mutat rá, amit értetlenül (valójában az eseményeket meg nem értve) szoktatok felróni, hogy na de Wittinghof és mások miért nem. Ezért. Mert ott simán szex volt, és az érdekli az átlagembert, de megbocsátja. Borkai esetében nem bocsátották meg azt, ami mögötte felsejlett.

Amíg ezt nem látjátok be, újra bele fogtok szaladni a pofonba. Ami egyébként az ellenzéknek nem rossz hír... :-)

Világít a torony 2019.12.22. 22:05:09

@yourmomtits: Mit nem értettél meg? Teljesen mindegy, milyen részleteket ígér.

Törpvadász 2019.12.22. 22:17:10

Nos, Gréczy ügyéről nem sokat tudok, de ezek alapján magának köszönheti, h le kellett mondania. Nem összekeverendő Borkaival, aki kurvázott, kokózott, korrupt velejéig (és mint ilyen vszínű lopott is rendesen) és megérdemelte, hogy le kellett mondania. Magának köszönheti... Ja, akkor nincs is a 2 pali között semmi különbség!!???!! Max az álszenteskedés.. Ja, az is megvan mindkettőnél.

jajdehülyevagyok 2019.12.22. 22:18:25

Szerzőnk érintettnek érzi magát?

Glokta 2019.12.22. 22:26:43

@BrianZ:

A Gréczy-ügy megítélésében talán egyetértünk, de ne kezdjünk már el összeesküvés-elméleteket gyártani!

"Az egész a te szemedben Gyurcsány meg ballib meg ilyenekről szól, de nem arról, hogy ez egy jól megszervezett akció, egy titkos szolgálati módszerekkel behálózott DK-s politikus, aki azt hitte, hogy a jó nő rámozdult, amikor cseteltek."

Persze, minden bizonnyal a "fidesz által kézivezérelt" titkosszolgálatnak jobb dolga sincs, minthogy random DK-s politikusokat "hálózzon be" :DDD

" Borkai a hatalomban volt, ő azért nem kurvázhatott volna, mert az nettó korrupció, míg Gréczy tényleg csak csajozni akart és milyen hatalma volt neki?"

Nem, nem maga a kurvázás baj - "hatalomból" is kurvázhat valaki - hanem az elképesztő képmutatás és a Rákosfalvyval összefüggésbe hozható korrupciós ügyek.

G. Nagy László 2019.12.22. 22:32:10

@jajdehülyevagyok: Nekem Zsolti nem küldött egy fotót se. Kicsit neheztelek is rá...

hopp11 2019.12.22. 23:44:34

Ilyen képeket készítők nem a családi albumba szánják ezen alkotásokat, nem is azért, hogy csendes estéken majd ezeket nézegessék. Ezeket azért csinálják, hogy elküldözgessék a kiválasztottaknak. Netes társkeresőkön, szexpartnerkeresőkön lógnak, vagy csak simán chatelgetnek mindenhol, az itt megismert embereknek próbálják a képeket küldözgetni, ezáltal rávenni őket a találkozóra, valódi szexre. Emellett az élőben megismert személyeknek is az "udvarlás" biz. szakaszában ezen képeket küldözgetik. Nyilván a neten frissen megismert illetòknek ált. arc nélkül küldik, letakarással, vagy fejkivágással. A való életben megismerteknek arccal együtt.
Először még azzal jött Gréczy, hogy ellopták a gépéről a fotókat. Aztán köv. nap beszélt Gyurcsannyal pár órát erròl, valószínùleg ott Gyurcsány elmagyarázta neki, hogy ha többeknek is küldött a fotókból, előbb-utóbb páran jelentkezni fognak, mindenki számára nyilvánvaló lesz, hogy ezeket bizony nem lopták a gépéròl, tehát hazugságban maradna. Ezek után az ATV-ben már "nem emlékezett, nem is akart emlékezni", hogy elküldte-e ezeket, avagy sem.
Az is nyilvánvaló, hogy nem a barátnòjének küldte a fotókat, abban az esetben ugyanis jöhetne a feljelentés a képek lopásáról, ugyanis akkor vagy Gréczytòl, vagy a barátnőtől lopták. Persze pontosan tudja, hogy ilyesmiròl nincs szó, ezért "nem akar emlékezni" a részletekre.
Ha egyvalaki aljas szándékkal csőbe húzta - ahogy azt itt is páran szeretnék gondolni -, képeket csalt ki tòle, akkor azt az illetőt vissza lehet keresni, le lehet nyomozni. A telszám, email, facebook-chat alapján. Ha azóta törölte magát, az informatika révén úgy is rá lehet találni, hogy milyen IP-címròl, stb. Az, hogy Gréczy ezeket nem akarja, az is egyertelműen arra mutat, hogy sokakra nyomult ilyen módon, a képeket nem egy embernek küldte el. No meg nem akarja, hogy kiderüljön, hogyan nyomult, esetleg zaklatott.

hopp11 2019.12.23. 00:08:46

Még valami. Hallottuk már, hogy Fidesz-pártközpontban meg jobboldali szerkesztőségekben írták a fotókhoz mellékelt levelet. Na, az a levél annyira gyatra fogalmazással íródott, hogy több esetben komolyan, hosszasan gondolkodni kell, mit is akar mondani az illető. Pl az első mondata az, hogy mikor megkapta a sztorit, utána döntötte el, hogy nyilvánosságra hozza. Ezt követően egyes sz. első személyben leírja a maga sztoriját. Sokáig nem értettem, hogy ha a saját sztorija, akkor miért azt követően hozza nyilvánossagra, hogy másoktól megkapta. Sokadjára jöttem rá, hogy arra gondol, a Gréczy-ügy előzményeit kapta meg (a másik két nő esetét), ezt követően döntött úgy, hogy ő is megosztja a saját Gréczy-sztoriját. De a fogalmazása annyira rossz, hogy sokszor nem érthető. De több más esetben is rettentő gyengén fogalmaz. Számomra egyértelmű, hogy nem titkosszolgálat, nem pártközpont, nem jibboldali szerkesztőség hanem egy nem túl iskolázott ember irománya ez, akinek még arra se volt lehetősége, hogy elküldés előtt átolvastassa valakivel.

Sir Galahad 2019.12.23. 00:55:00

@Péter 2: Ha ez az elmélet igaz, akkor Gréczynek miért kellett buknia? Hiszen ott is csak szex volt (vagyis még az sem igazán), korrupció szóba se került...

dare 2019.12.23. 01:23:42

Én is sajnálom Gréczyt, mivel az ilyen ember beteg, kezelésre szorul.
Mivel lemondott a mandátumáról, innentől kezdve már nem kéne viccelődni az aberráltságán.
Ez az ő keresztje, ezt ő viszi, ha van egy csöpp esze, akkor kér segítséget, mert ez a viselkedés amit itt bemutatva láttam tőle sok képen keresztül ( meg a sztorik), azt véleményem szerint neki kezeltetnie kellene.
Remélem így tesz, ha viszont nem, és dacoskodik, meg hülye Fidesz, akkor ne csodálkozzon majd rajta, ha továbbra is céltábla marad sokaknak.
Akkor viszont már nem fogom sajnálni, de ha józan döntést hoz, és kicsit magába néz, akkor sok sikert neki a felépüléshez.
Ha így tesz, akkor talán a kormány trolljai se vicceskednek rajta tovább, bár ezt még leírva se tudtam félmosoly nélkül, mert ők aztán nem néznek se Istent, se ember, nagyon heterogén massza.
Ha az egyik részük el is felejti neki, biztos lesznek olyanok is, akik élvezettel fogják rajta köszörülni a nyelvüket továbbra is.

Más.
Az viszont, hogy vannak olyanok, akik azt mondják ezért nem kell lemondani egy országgyűlési képviselőnek a mandátumáról, azoktól őszintén kérdezném: milyen elcseszett világban szeretnének ők élni?
Jó, én aláhúzom azt, hogy sok embert ez a fajta viselkedés egyáltalán nem zavar, és nagyon jól megfér az aberráltság a mai politikában szerintük, engem viszont ez baromira zavar.
Az nem aberrált viselkedés, ha valaki egy gruppen partin szórakozik (bár van aki szerint már határos eset ez is), az az eset más miatt vállalhatatlan, viszont az ilyen fogkefés poharas, meg az ilyen képküldözgetős ( na nem a lenge ruhás, mert az belefér) sztorik már nagyon nem okésak szerintem.
Wittinghoff videója talán az egyetlen az elmúlt pár hónap pornográf terméseiből, ami nem akkora nagy történet, ami miatt száműzetésbe kellene neki vonulnia.
Borkai már neccesebb, ha csak szimpla szexparti, akkor őt se üldöztetném, nem szeretném ha rámbillogoznák a prűd jelzőt, ezért vagyok ennyire megengedőbb az ő esetükben.
Olyan könnyen rásütik ezt bárkire manapság, ezért azt állítom, a szexvideók bele kell hogy férjenek (ha csak ennyi a tartalmuk), ezek miatt még nem kell senkinek kolostorba vonulnia.
Az ilyen eseteknél azokat szedném elő, akik terjesztik az ilyen videókat.
Nagy butaság persze, ha valaki ilyen helyzetbe hozza magát, de ha már így is történik, akkor is vannak személyességi jogok, amik védik az illetőt, és ezt az ilyen ördög meg angyal nevezetű ügyvédeknek ( ha már az ügyvéd szót magukra értelmezik) illene tudniuk.

Ha viszont ez a tutti frutti parti még jobban beindul, akkor mind a kormánypárt, mind az ellenzék húzza le magát a klotyón.
Ez már nem politika, ez már óvoda ( bár a tartalom miatt nem biztos, hogy jó ez a hasonlat).
Én szégyellem magam a helyükben, erre a színvonalra már kevesen lesznek kíváncsiak, bár ki tudja, lehet ugyanennyi embert hoz majd lázba. Az is lehet, hogy majd többeket is, de hogy engem ez egész biztosan nem fog érdekelni ( ezeket is csak azért néztem meg, mert szeretek képbe lenni miről is van szó), abban teljesen biztos vagyok.
Szomorú, hogy ennyire hirtelen csökkent a nívó.
Ami viszont nem szomorú, azok az ünnepek.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

victor2 2019.12.23. 01:49:00

@Tralfamador75: "Gréczy hülyeséget csinált, talán ő is érzi (jobbik esetben), talán csak tisztában van vele (rosszabbik eset, de ha az eszét használja, akkor ez is elég), de remélhetőleg tanult belőle."

Ebből nem Gréczynek kell tanulnia, tudniillik neki már nincs miért tanulnia ebből az ügyből. Nemhogy bukott politikus, hanem olyan személy, aki egy életre elveszítette az arcát.

Almandin 2019.12.23. 02:28:27

@Péter 2: Igen, sajnos ez tömegjelenség lett. Rossz és ízléstelen szokás. Ugyanis nem a nemiség vagy a meztelenség undorító, nem vagyok prűd, hanem az, hogy valaki kitárja az intimitásait félidegen nőknek. Normális esetben a meztelen test és a nemi szerv megmutatása az első aktus idejére van időzítve és akkor se fotózzák le. Manapság az emberek intim szférája sérül, de saját maguk számolják fel azt. Ráadásul már egy kamasznak illene tudni, hogy bármikor visszaélhetnek egy ilyen fotóval, de egy középkorú értelmiségitől ez szarvashiba.
Más: engem nem érdekel, hogy Gréczyn régebbi divatú ruhák vannak és nincs kigyúrva. Szerintem egy átlagos külsejű középkorú férfi, de amilyeneket látok magam körül nap mint nap (felöltözve), azokhoz képest még jól is néz ki. Teljesen mellékes a történetben, hogy mennyire trendi. Ha a legdivatosabb külseje lenne, akkor is erkölcsileg ugyanolyan súlyú a tette.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.12.23. 07:16:41

@Péter 2: kar hogy a kabitoszert estaobbit semmi nem bizonyítja, ti meg tenykent kezelitek.
ez nem azt jelenti h nem LEHET igaz, de nem tény.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.12.23. 07:27:08

Greczi bukasa pont olyan undorito mint az ember maga.
aki jelen volt a polforumokon 15-18 éve emelkezhet zsolti05 es a tobbi nikkre ami mogott zsoca volt. komcsik gatlastalan felszopoja aki a sixx fele moderacio vedelmet élvezhette. aztan jott a déká es ez a fostubus bekerult a parlamentbe feri leghusegesebb kutyajanak.
jellemhibas, tudhato volt.

midnight coder 2019.12.23. 07:37:45

Az nem igaz, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel. De Gréczy speciel pont azt kapta.

Amúgy érdekes, hogy míg jobboldalon Borkai-t annyira nagyon nem védte körömszakadtáig a jobboldal, addig a balfékek tűzön-vízen át védik a mutogatós elvtársat. Egyik-másik már akár odáig is elmegy, hogy a szent #metoo mindenhatóságát is meg meri kérdőjelezni.

G. Nagy László 2019.12.23. 07:53:09

@Almandin:

"Szerintem egy átlagos külsejű középkorú férfi, de amilyeneket látok magam körül nap mint nap (felöltözve), azokhoz képest még jól is néz ki. Teljesen mellékes a történetben, hogy mennyire trendi. Ha a legdivatosabb külseje lenne, akkor is erkölcsileg ugyanolyan súlyú a tette. "

Látod, én pont nem erkölcsileg érzem gáznak. Amit tett, az gáz, az beteg, az perverz, az szégyenteljes. De erkölcsileg nem rosszabb a mutogatós bácsinál. Ártalmatlan.

A zakó, a fecske, a test, a kéretlen üzenetek, mint csajozási technika - nos, nálam ez veri ki a biztosítékot. Ennyire amatőr nem lehet egy ember.

G. Nagy László 2019.12.23. 07:53:54

@dare: Abszolút egyetértek! Hasonlóképpen boldog karácsonyt!!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 07:55:28

Hasonlóan érzek.

Gréczy egy gusztustalan politikus. De emberileg sokkal inkább egy szerencsétlen alak.

Öregedő ember, aki a nője elhagyott, nem szép, s nem elég gazdag ahhoz, hogy nőket szerezzen magának, kurvákhoz meg nincs kedve. Így könnyű aztán beleesni ebbe a csapdába.

Amikor nőkről derülnek ki intím képek, az sose gáz. Hacsak nem valami nagyon extrém. Sőt, sok nő saját maga trejeszti a saját képeit, vagy engedi terjeszteni, mert alapvetően nőies dolog fényképezkedni. Míg egy férfi esetében ez csak homokosoknál számít normálisnak.

G. Nagy László 2019.12.23. 07:57:32

@midnight coder: Csak nem arra gondolsz, hogy a baloldalon kettős mércét alkalmaznak és elvtelenül védik a saját kutyájuk kölykét? Ejnye! Hogy jut ilyen az eszedbe?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 07:58:07

@Glokta:

Kurvát venni ősi dolog, az ember nem lesz szánalmas tőle, legfeljebb lebukik, ha közben szóban ellenzi a kurvázást.

G. Nagy László 2019.12.23. 08:01:50

@MAXVAL bircaman közíró: Egyetértek, csak azzal nem, hogy "könnyű beleesni ebbe a csapdába." Az egy dolog, hogy az ő helyzetében te is meg én is vadul csajoznánk, de ennek aligha volna része, hogy a farkunkat fotózzuk. Én már egy póló nélküli képet sem küldenék, pedig nem kéne szégyenkeznem miatta. Egyszerűen nem ez a módja.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 08:02:06

@Glokta:

Nézd meg mennyibe kerül egy jacht bérlése az Adrián és nézd meg mennyi a győri polgármester fizetése.

Meg fox lepődni: egyáltalán nem a "nem képes megfizetni" kategória, ahogy ezt állították a ballib médiák.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.12.23. 08:02:26

@MAXVAL bircaman közíró: mondjuk nem tudom igaz e hogy Borkaiek 5000 ajrot fizettek azoknak a ribancoknak? hat az eleg szanalmas, maradjunk annyiban. bmeg en betennek 500 ajrot a zsebembe es kimennek a kikotobe csajozni 100x jobb csajt rangatnek fel a kabinomba, es valszeg csak a piajat kellene fizeni...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 08:05:06

@BrianZ:

A kisember megnézi hogy élt Gyurcsány-Bajnai szakértői kormánya alatt, majd azt hogyan Orbán alatt. S minden adat Orbánt erősíti. Ennyi az egész.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 08:07:24

@FILTOL:

Pedig egy időben éppen Gréczy volt az, aki nem cenzúrázott a saját blogjában. Jól emlélkszem erre, még a DK sikerei előtt volt.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.12.23. 08:10:07

@MAXVAL bircaman közíró: nem o vwnzurazott hanem addig addig huzta a vitapartneret, amig azt sixx es csapata kibaszta valami erosebb visszaduma miatt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 08:10:46

@G. Nagy László:

Én egyszerűen nem tartom érdekesnek az ilyesmit. S a legtöbb nő se érdeklpdik az ukyesmi iránt.

Én életemben több ezer erotikus képet készítettem (bár valós pornó kategóriában alig-alig), de rólam kb. nulla körüli kép van..

Szóval Gréczy abba a hibába esett: a nők számára ugyanaz a férfi kép, mint fordítva, pedig nagyon nem.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 08:12:05

@FILTOL:

Annyira hülyék lennének, hogy 10-szer többet fizettek a szokásos bérnél? Kétlem.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 08:12:50

@FILTOL:

A sajét blogjára gondoltam, ami volt egy időben a blog.hu-n.

FILTOL · http://hulyekkimeljenek.blog.hu/ 2019.12.23. 08:26:21

@MAXVAL bircaman közíró: hozzaszolasom lenyege nem ez volt h mennyi a kurva egy hetre, hanem az hogy normalis ferfi tizedannyi penzbol mulat, es valszeg kozben be is csajozik.

Almandin 2019.12.23. 08:31:29

@G. Nagy László: Tény, hogy ugyanazt tette, mint a mutogatósok. De az aggasztó, hogy ma ez a jelenség tömeges lett. Régebben a pasik egy-két ezreléke csinált ilyet, ma mindennapos, hogy ezzel akarnak "udvarolni". Szerintem ez morális kategória is, mert nem nagyon van tartása az ilyen embernek (de hát a tartás kezd hiánycikk lenni).

konrada 2019.12.23. 08:45:04

@morph on deer:
Ajaj!

Hát nem úgy van, hogy amíg nincs kézzel fogható bizonyíték, addig ott az ártatlanság vélelme???
...vagy csak a kettős mércéd működik továbbra is???

konrada 2019.12.23. 08:57:36

...egyébként annak van igaza, aki szerint nem lehet egy kalap alá venni az esetet:
hiszen míg az egyik más által felvett szexvideója után senki nem állt mellé még a saját pártjában sem, addig a másik saját maga által készített és elküldött zaklató-képei után egy emberként kiállt mellé az egész oldala...

...szóval tényleg nem lehet egy kalap alá venni...

Andy73 2019.12.23. 10:01:32

Megkímélhettél volna a fotótól, pláne így Karácsony előtt. Az egy dolog, hogy ez a téma folyik a csapból is, különböző szereplőkkel, de a legtöbb helyen legalább NEM tolják a képedbe a fotókat, videókat - csak akkor kell megnézned, ha az is érdekel, és rákattintasz a linkre.

Ezt a pasit pedig már a böszme főnőke is mínősítette, pedig ő aligha vádolható azzal, hogy a politikai ellenfele.

Ha pedig a cikk tételmondatát akarod illusztrálni, ennél komolyabb példát is felhozhattál volna. Szerintem egy ideig pihentesd a blogot, legalább az ünnepekre - én legalábbis megpróbálom elkerülni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 10:15:37

@Almandin:

Liberális jelenség mindez.

Korábban normális férfinak eszébe se jutott volna, hogy így ismerkedjen, ezt a nők közül is csak a kurvák csinálták.

Ami korábban is megvolt: a barátnő fényképezése abszolút szokős volt.

G. Nagy László 2019.12.23. 10:24:55

@Andy73: Nyilván nem a tételmondathoz választottam tartalmat, hanem a tartalomhoz címet. De ezt pontosan tudod. Köszönöm a tanácsot, mindig pihentetem a blogot az ünnepek alatt :)

CCnick 2019.12.23. 10:25:05

@Almandin: "nem vagyok prűd, hanem az, hogy valaki kitárja az intimitásait félidegen nőknek."

De prűd vagy. Másrészt nem csak nöknek küldenek faszt a pasik hanem nök is küldenek csöcsöt meg pinát pasiknak. És ez azóta így van, hogy a képeket lehet közvetlenül digitálisan készíteni. Persze valszeg filmes géppel is volt aki megcsinálta csak azért az (nem)kicsit macerásabb.

kewcheg 2019.12.23. 10:29:21

@MAXVAL bircaman közíró: hogyan éltünk 10 éve, és most....csak az a fránya 10-12 év ne volna, amennyivel közben öregebb lettem....mert 30+ osként könnyebb elviselni a Libás meg a Feri ámokfutását is, mint ötven körül Orbán meg nem valosult ígéreteit....

CCnick 2019.12.23. 10:30:41

@FILTOL: ez egy olyan dolog mint a klasszik vicc a ruszki ujgadagokkal.

- Ide nézz, Szerjózsa! Ezt a nyakkendőt ezer dollárért vettem!
- Kispályás vagy, Iván! Én pont ugyanilyet vettem tízezer dollárért!

Venesz 2019.12.23. 11:03:40

@hajnal.ferenc: Nem értem én a mai udvarlási szokásokat. Valamikor séta volt, virág volt, mozi volt, presszó volt, tánc volt, most meg elküldik bemutatkozásként a nemi szervükről készült képet? És még egy egyébként értelmesnek gondolt volt újságíró, aktív politikus is így nyomul? Na, itt van vége a világnak.

konrada 2019.12.23. 12:00:28

@Venesz:
...ugyan! Csak önarcképet küldött, és összekeverte, elvégre minden képen f.sz volt...;))

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 12:13:33

@kewcheg:

A kisember a tényeket nézi, nem a ballib szakértőket, akik szerint Bajnai alatt az esés pozitívum, míg Orbán alatt a növekedés negatívum. A kisember a saját életszínvonalának hisz, nem a kamuszakértőknek.

felucca02 2019.12.23. 12:16:18

Azzal együtt, hogy Gréczy marhaságot csinált, szerintem nem áll meg az az érvelés, hogy ha itt ilyen béna, akkor kommunikációs tanácsadóként nem béna?

Ez két különböző dolog szerintem.

Amikor az ember a farka után megy, akkor minden más rációt kikapcsol, nem tud mérlegelni, nem érzi a dolgok súlyát, cserben hagyja az arányérzéke.
Amikor kommunikációs tanácsadó, akkor ezeknek az adottságoknak tökéletesen a birtokában van, lévén nem a vágyott pináról van szó.

Tehát fogalmam sincsem, milyen komm tanácsadó ez az ember, de ettől még akár lehet kiváló is.

Mindenesetre végtelenül értékelem a gyors lemondást, hogy nem kezdte el passzírozni a szart, mint Borkai. Ez így korrekt szerintem. És tényleg, két hét múlva a kutya sem fog rá emlékezni.

kewcheg 2019.12.23. 12:25:52

@MAXVAL bircaman közíró: nos a tények.A libsik alatt épult házamban élek, a lipsik alatt ujonnan vett autommal járok.A tény: hogy ma több fizetéssel sem tudnam egyiket se reprodukálni..... Ugyanakkor a kornyezetemben többen látványosan meggazdagodtak tiz év alatt de ők nem fizetesbol élnek.És sok koztuk a román.

2019.12.23. 12:29:59

Én nem tudom sajnálni. Szánalmas balfasz figura. Ez sima közemberként is egy szánalmas béna akció lett volna, lakótelepi pontagyú hülyegyerekek küldözgetnek képet a farkukról, nem felnőtt, elviekben értelmiségi férfiak. De hogy mindezt közszereplőként tette, az két dologról árulkodik: vagy nagyon buta, és azért gáz, vagy annyira vágyvezérelt szexuálisan mániákus figura, hogy az már nem egészséges, akkor meg azért gáz. Vezető beosztású plitikusként az egyik legalapabb dolog, hogy semmi rögzített kompromittáló adatot nem hagyunk után, még egy éttermi szalvétára írt firkát sem, nem hogy faszosgecis képeket. Tökéletesen megérdemelte a bukást, vagy rém ostoba, vagy nem tud uralkodni az állati ösztönein, de semmiképp nem való a politikába ilyen ember.

2019.12.23. 12:31:14

@felucca02: ez olyan, mint a rohadó fogú fogorvos. Ha valaki kommunikációs szakember, és pont magára nem tudja alkalmazni az alapelveket, akkor az végülis egészen biztosan nem jó szakember.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 12:37:25

@kewcheg:

A többség szintje dönt, nem a tiéd. Bizonyára valami ballib kamuszakértő voltál, s így milliókat kaptál.

kewcheg 2019.12.23. 13:32:22

@MAXVAL bircaman közíró: hivatalnok voltam havi 100-200 között.fideszes.

Péter 2 2019.12.23. 14:01:16

@FILTOL: Félreértesz, én nem bizonyított, bíróságilag alátámasztott tényekről beszéltem most, hanem arról, hogy mit látott az egyik ügyből a választó, és miért jelentett mást a Borkai-ügy, mint mondjuk a Wittinghof-ügy. Hogy miért nem igaz az az állítás, hogy a kettő tök egyforma.

Péter 2 2019.12.23. 14:12:32

@Sir Galahad: Erre ne tudok válaszolni. Ha Gréczy sztorija igaz (tehát nem zaklatás, nem idegennek küldte, semmi ismerkedés, hanem kapcsolatban küldte a partnerének, és most csak a képek köré kerítették egy nem létező ember nem létező zaklatási sztoriját), akkor szerintem nem kellett volna lemondania, semmiképpen nem azelőtt, hogy a perek nem folynak le. Akkor sem, ha ez neki kényelmetlen lett volna. Ugyanis, lépjünk egy kicsit hátra, és szemléljük meg az összképet, ami ebből fontos: az összes eddigi ügy, Borkai-, Witthinghof-, Szathmáry-, satöbbi tényleges, valódi sztori volt. Ha a fenti igaz, akkor ez lenne az első, amikor kreált sztorival tönkre lehet tenni egy politikust.

És ennek én, ha a személyes véleményemet kérded, nagyon nem örülnék. Nem Gréczyről van szó, ő nem érdekel, a DK sem érdekel, az érdekelne, hogy kitalált történetekkel is sikert lehet elérni. Ez nagyon zavarna.

Mondom, ha. Nekem sincs több bizonyítékom a kezemben, mint neked, max annyit tudok, hogy ennek az állítólagos zaklatott nőnek a történetében van egy pár furcsaság. Furcsa az a kitétel, hogy "nem akarok ártani neki", furcsa, hogy "a Facebookról nézte ki az e-mailemet", furcsa, hogy annyira zaklatva érezte magát, hogy telefont, lakást, életet cserélt, de a képeket mégis gondosan elraktározta négy évig, furcsa, hogy az egész sajtó megkapta, de kizárólag a Vadhajtás csinálta belőle cikket, méghozzá a megkapása után pár perccel rögtön. Tele van furcsasággal a dolog. Szóval, én azért nem kezelném úgy a helyzetet, hogy biztosa, Gréczy hazudik. Szerintem 50%-nál jóval nagyobb az esélye, hogy ő mond igazat, még akkor is, ha nyilván nem 100%.

Almandin 2019.12.23. 14:32:34

@MAXVAL bircaman közíró: Most kivételesen egyetértek veled abban, hogy ez a túlzásba vitt liberalizmus hatása. Meg talán a pornóé (sok ember tévesen azt hiszi, hogy a jó szex egyenlő a pornós szokások másolásával). Egyébként én azt se tartom helyesnek, hogy valaki a barátnőjéről csináljon magáncélra pucér képeket. Az a nő, aki ezt megengedi, elég ostoba. Ugyanis még a férfi akarata ellenére is kikerülhetnek az ellenőrzés alól a képek, ha pl. ellopják őket, elveszti őket (ottfelejti a buszon a tárcáját), de egy hirtelen haláleset miatt is illetéktelen kezekbe kerülhetnek.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 14:40:47

@Almandin:

Alapvetően ez bizalmi kérdés.

A nők szeretnek fényképezkedni, a férfiak meg fényképezni.

Normális férfi nem csinál eleve gusztustalan képet a nőjéről. De más kategória a nem-gusztustalan, érzéki kép.

Almandin 2019.12.23. 14:43:02

@CCnick: Az, hogy mi a prüdéria, az relatív. Neked biztos az, ha valaki rossz szokásnak tartja a szextinget, szerintem a normális szemérmesség és az álszemérem között jelentős különbségek vannak. A nemi élet szerintem magánügy. A prüdéria szerintem az, hogy valaki a párjával is szégyenlős, csak sötétben/nem teljesen levetkőzve/misszionárius pózban hajlandó csinálni, a nemi élvezethez bűnképzetet kapcsol.
Szerintem nem normális, aki idegeneknek vagy félidegeneknek a pucér nemi szervéről és a maszturbálásáról küld felvételeket. Ha olyan pozícióban van, ahol nem megengedett az ilyesmi, a karrierjét is hülyén kockáztatja. Nemcsak politikusoknál van ez így. Pl. kb. 10 éve kirúgtak egy középiskolai tanárnőt, mert egy szexpartnerkeresőn a pucér nemi szerve és arca együttes közzétételével keresett partnert. Valaki az iskolában felismerte és annyi. A tanári tekintély teljesen romba dől. Képzeljük el, hogy egy kamasz fiúkat tanító tanárnőre a tanítványai hogy néztek volna ezután.

Almandin 2019.12.23. 14:44:09

@MAXVAL bircaman közíró: Az érzéki fotó tág fogalom. Teljesen felöltözve is lehet szexi fotót csinálni, azzal nekem sincs bajom.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.12.23. 14:46:14

@Almandin:

Én is így vagyok ezzel. Életemben készítettem kb. 3-4 ezer ilyen fényképet. Ezek közül 99 %-on semmi meztelenség nincs,

Almandin 2019.12.23. 14:49:11

@Eugene Horse: Teljesen egyetértek veled. A blogger amúgy értelmes ember, de valószínűleg ő is elég szabados, mert szerinte Borkait is csak azok támadták, akik nem lehettek ott vele.
Nos, én nem vagyok férfi, de ha az lennék, akkor se vágynék olyan orgiára, amit a jachton levágott. Nem mindenki egyforma. Én nem szeretem se a tudatmódosító szereket, se a nyilvános szexelést idegenekkel.

Almandin 2019.12.23. 15:51:29

@Almandin: Laci szabadosságát pl. erre alapozom, hogy jó szürakozásnak tartja az ilyesmit:
" A megerőszakolósdi is kifejezetten kedvelt szexuális játék, s nemigen találunk kivetnivalót benne, ha minden érintett élvezettel bólint rá. A legtöbben jólesően emlékezünk vissza azokra az éjszakai, balatoni fürdőzésekre, amikor a gátlásosabb lányokról fél tucat fiú tépte le bugyit... Ezeknek a pillanatoknak megvan a maga varázsa, de aligha nevezném bármelyiket a férfiasság próbájának."
Az idézet innen származik:
teveszmek.blog.hu/2019/04/22/_a_husveti_locsolas_a_ferfiassag_probaja
Ezek után nem csoda, hogy Borkai és Gréczy cselekedeteiben nem lát kivetnivalót (az öltözékben és a nem elég sportos testben az utóbbinál azonban igen).

CCnick 2019.12.23. 15:55:13

@Almandin: "Nos, én nem vagyok férfi"

Ezt mindeki kitalálta a kommentjeid alapján is :) és szerencsére a világ nem a te személyes értékrended szerint működik.

Almandin 2019.12.23. 16:07:14

@CCnick: Képzeld, nekem van több olyan férfi ismerősöm is, aki nem vágyik orgiákra és ismertem több olyan nőt is, akik nagyon könnyűvérűek voltak. Ez nem nem függvénye.
Neked ezek szerint tetszik a túlzott szabadosság, a szexting, lehet, hogy te is küldözgetsz képeket a nemi szervedről, és ezért véded kényszeresen az ilyeneket?

Péter 2 2019.12.23. 16:37:26

@Almandin: Az a helyzet, hogy felmérések szerint ma már az emberek több mint fele (!) csinál ilyet (fiatalok nyilván többet). Lehet persze úgy reagálni, hogy "ezek a mai fiatalok", de az ilyesmivel egyfelől igen gyorsan röhejessé lehet válni (nem létezett még generáció, amelyik nem volt szilárdan meggyőződve arról, hogy ő bezzeg még, és a mai fiatalok meg milyen erkölcstelenek-sazabdosak-megakármi), másfelől még hát, eltelik pár évtized, és akkor is jönnek az újabb nemzedékek.

G. Nagy László 2019.12.23. 16:53:23

@Almandin: Abszolút igazad van: meglehetősen szabados vagyok. Ahogy mi ketten már sokszor közösen megállapítottuk: a szex - ha minden érintett bólint rá - nem erkölcsi kérdés. Ettől persze még lehet undorító. Gréczynél nem csak a teste és a szerkója gáz. Elég világosan fogalmazok a posztban is. A csajozás egy meglehetősen pragmatikus sport: ami nem vágykeltő, az mellőzendő az eszköztárból. Alig hiszem, hogy ezer nőből találnék kettőnél többet, akit beindít egy lefotózott farok látványa. Ilyet normális ember nem küld becserkészendő nőnek.

G. Nagy László 2019.12.23. 17:08:15

@Almandin: Nem hittem volna, hogy ilyen mélyen bevésődik nálad a balatoni buli képe :) Én azt gondolom, hogy a legfontosabb, hogy egy egy férfi mindig pontosan érezze, hogy meddig mehet el egy nőnél. Ám odáig el is kell menni. Ez szociális-érzelmi intelligencia kérdése. Vannak lányok, akikről nem szabad letépni a bugyit még egy ilyen önfeledt, nyáresti bulin sem - másokról simán. Gréczy már a szöveges üzeneteivel is túl messzire ment, hiszen ha nincs érdeklődést mutató visszajelzés, nincs értelme erőltetni. Ez egy olyan tánc, ahol mindent lehet, de muszáj lassan feszegetni a határokat. Zsolti ajtóstul rontott a házba - ez sosem ígér jót.

G. Nagy László 2019.12.23. 17:15:17

@Almandin: És még valami. ha már személyes: engem sem dobnak fel különösebben az orgiák. A magam részéről sokkal inkább a megmosolyogtatóan kamaszos, romantikus-szerelmes fajtába tartozom. Beleszeretni valakibe és élvezni a hetekig tartó rózsaszín ködöt - ez számomra sokkal nagyobb érték, mint bármilyen luxusprosti bármiféle jachton. Ezzel együtt is: egy orgiában semmi kivetnivalót nem találok. A farokfotók küldözgetését viszont kifejezetten beteg dolognak tartom. Ordító a különbség.

Almandin 2019.12.23. 17:44:20

@Péter 2: Tény, hogy elterjedt szokás. Viszont attól, hogy valami gyakorivá vált, attól nem biztos, hogy automatikusan jó is. Pl. a dohányzás is elterjedt, de jó szokásnak azért nem mondanám.
A nevetségessé válástól pedig nem félek. Röhögjön rajtam nyugodtan, aki akar, én meg a feleslegesen magamutogató bohócokon röhögök (meg még sokan velem együtt).

Almandin 2019.12.23. 17:57:29

@G. Nagy László: Értem. Amúgy annak ellenére, hogy szabados dolognak tartom az orgiázást és én nem tenném, nem érdekel, ha más csinálja. A swinger klubokat se záratnám be. Azt pl. már szánalmasnak tartom, hogy nemrég kirúgtak egy áruházi árufeltöltőt, mert nyíltan vállalta, hogy swingerezik. Az ő pozíciójában ezt megteheti. Én sose mennék olyan helyre, de ha az én alkalmazottam lett volna, én nem rúgtam volna ki.
A farokfotó-küldözgetés szerintem is azért beteges, mert egy normális embernek van egy privát szférája. Még a prostik is általában félrevonulnak a kuncsafttal. A jachton orgiázásban is számomra főleg az a taszító, hogy egymás előtt, nyíltan szexeltek a haverok. Ezért tartom nagyon fura embereknek a pornószínészeket is. De manapság a privát szféra egyre kisebb, a mai fiatalok ebbe nőnek bele. A Facebook is sérti a privát szférát, a skype is, de egyre kevesebb embert zavarnak ezek a dolgok. Be van kamerázva az összes üzlet, busz, a nagyobb városok utcái. Érdekes, hogy a videótelefon a 70-es években népszerűtlen volt, be is csődölt a próbálkozás, hogy rászoktassák az embereket, ma meg természetesnek tartják a skype-olást.

Péter 2 2019.12.23. 18:04:30

@Almandin: Videotelefon? Dehogy csődölt volna be, egyszerűen megfizethetetlen volt ahhoz, hogy széles körben elterjedjen. Egészen magától értetődő igény volt rá akkor is, ma is, ne viccelj már, az ember sokkal szívesebben látja, akivel beszél (nem feltétlenül az idegeneket, nyilván, de az ismerőseit, családját).

Almandin 2019.12.23. 18:07:19

@G. Nagy László: Nagyon nem mindegy, hogy az a bizonyos farok kiből áll ki. Más kérdés, hogy kiderülhet olyan is nagyon ritkán, hogy egy vonzó férfi mikropénisszel rendelkezik, de az esetek többségében ha a férfi szimpatikus, a farka is az lesz az adott nőnek. Lehet, hogy maradi vagyok, de én arra voksolok, hogy az ilyesmit élőben célszerű megnézni, akkor, ha a kapcsolat eljutott abba a fázisba, ahol ez természetesen következik. Utána se érdemes dokumentálni, de a nők nemi szervét se, mert nem egy kínos eset fordult elő pl. szakítás esetén. A büntetőjogban már létezik a bosszúpornó fogalma (sajnos).

Almandin 2019.12.23. 18:10:16

@Péter 2: Ha videótelefonálsz, akkor pl. nem ugorhatsz ki a zuhany alól telefont felvenni, mindig fel kell öltözni, meg kell fésülködni, stb. Másrészt tényleg hívhat olyan, akit nem hívnál meg a lakásodra. Én jobban szeretem a szimpla telefont mai napig is.

Péter 2 2019.12.23. 18:28:38

@Almandin: Rendben, bár a "meg kell fésülködni" mosolyt csalt az arcomra. :-) A lényeg az, hogy ne próbálj meg hamis információkra alapozva tartalmi következtetéseket levonni. A hetvenes évekbeli videótelefónia nem azért nem terjedt el, mert az embereknek nem lett volna rá igényük, hanem mert drága készüléket, költséges speciális előfizetést igényelt. Igazából a nyolcvanas években dolgozták csak ki azokat a modern képtömörítési eljárásokat, amelyek az álló- és mozgóképek mai tárolásának és továbbításának az alapját képezik.

Glokta 2019.12.23. 21:35:26

@midnight coder: "Amúgy érdekes, hogy míg jobboldalon Borkai-t annyira nagyon nem védte körömszakadtáig a jobboldal, addig a balfékek tűzön-vízen át védik a mutogatós elvtársat. Egyik-másik már akár odáig is elmegy, hogy a szent #metoo mindenhatóságát is meg meri kérdőjelezni."

Én egészen biztosan nem mondanám magam baloldalinak ("balféknek"), és a metoo-nak soha nem hittem a mindenhatóságában, a metoo-ügyek (pl. Kavanaugh-ügy) nagyon sokszor feminista boszorkányüldözésbe torkollottak.
Egyszerűen rengeteg jel van, ami arra mutat, hogy - ahogy azt Peter2 is említette - a "zaklatott" nő története erősen megkérdőjelezhető, elég jó esélye van annak hogy ő hazudik.

A kormányoldal pedig tényleg nem védte körömszakadtáig Borkait, egyszerűen napokig nem írtak róla, és csak akkor kezdtek istenigazából vele foglalkozni, amikor rosszabbul sikerült a választás, mint várták, és kellett egy bűnbak.

Amúgy boldog karácsonyt!

szánmonoxid 2019.12.24. 05:40:13

@G. Nagy László:
Hát faszfejkém, kurvára nem. A törvény ugyanis bünteti.
Vagy fingod sincs a legitim szó jelentéséről (sem)?

A közpénz lopását milliós szinten szintén.

Nos, Gréczy, aki egyébként egy ostoba fasz, bár hozzád képest e téren kispályás, te Fidesz-seggnyaló faszkalap, egyiket sem tette.

@Nagykörúton túli magyar:
Amit te írsz, az meg tipikus fideszes seggnyalás egy kommentben egy ostoba faszkalaptól.

@hajnal.ferenc:
Ebben bizony igazad van. Mindkét oldalt illetően.

@lutria:
Biztos azért, mert ze nemis igaz. Esetleg 1/4 az a 3/4, és hát az a sport is a magyarfoci volt, aminek semmi köze ahhoz, mit a világ foci, labdarúgás, football néven ismer. Annyi köze sincs hozzá, mint az amerikaifocinak. Pedig hát sok annak sincs, csak annyi, hogy az legalább sport. A magyar foci a legközelebb a faszveréshez áll sport tekintetében.

@Budapest a kutyaszar városa:
Én Géczy Zsoltot mindig is egy ostoba fasznak tartottam, és most bizonyított.
Pedig nem vagyok jobboldali. Nagyon nem.

@Sir Galahad:
Dehogy. Abba, hogy a szexet a lopott pénzből fizették.
Wittinghoff azért nem bukott bele, mert a saját pénzéből, és nem csilliárdokért dugta meg a kerületi kurvát, és utána nem adott neki sokmilliós közbeszerzést. Már ha a negyedbites Fidesz-seggnyaló agyaddal felfogod a különbséget, bár szerintem nem fog menni.

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember:
Túl sokat gondolsz róla. Csak egy ostoba fasz.

@hopp11:
Azt tudtad, hogy az IP-cím dinamikus, ami azt jelenti, hogy XY-hoz egyszer ez, másszor az az IP-cím tartozik?
Esetleg hallottál már a proxyról meg a VPN-ről? Nézz utána, mert kissé le vagy maradva az informatika dolgaiban.

"nem jibboldali szerkesztőség hanem egy nem túl iskolázott ember irománya ez"
Hát mondjuk a szar magyarság és gyatra fogalmazás bármelyik szerkesztőségre ráillene Magyarországon, talán a hvg-t kivéve. Jobb- és baloldalra egyaránt. 30 évek ezek a botcsinálta, ma újságírói állásban foglalkoztatott faszkalapok legfeljebb takarítók lehettek volna bármelyik szerkesztőségben.

@dare:
Tudod, nem mindegy, hogy valaki közismert pornósztárként (Michelle Wild, Mészáros Dóra, Nikki Bellucci, Sáfrány Emese stb. - bár ha jól tudom már ezek is kiszálltak, bocs, nem vagyok naprakész a témában) vesz részt egy szexpartin, vagy egy magát hithű kereszténynek hazudó seggfejként (birkai, izé, Borkai). Nem ugyanúgy ítélik meg az emberek, akkor sem, ha ugyanazt teszi.
Ezek pedig nem fogják magukat szégyelleni. Egyébként egy csapat a két oldal, MSZMP-nek hívták a nevelőegyesületüket, csak aztán felosztották őket A meg B csapatra. De teljesen csereszabatosak. Minden téren.

@victor2:
Bezzeg Borkai vagy Orbán, akinek derékig vagy a seggében, az mennyire más már, nem?

@Almandin:
+1
"csak ...misszionárius pózban hajlandó csinálni" - de hát ha egyszer úgy a legélvezetesebb! :-)

@FILTOL:
Te meg a Fidesz felszopója és fő seggnyalóembere vagy.
Gondolom, büszke vagy magadra, hogy mindig szaros a nyelved.

@konrada:
Ki is állt ki mellette, te hazudozó, seggnyaló kis faszkalap?

"Csak önarcképet küldött, és összekeverte, elvégre minden képen f.sz volt..."
Dehogy, seggfej, ezt te szoktad.

szánmonoxid 2019.12.24. 05:43:01

@szánmonoxid:
ze nemis = ez nem is
30 évek = 30 éve

victor2 2019.12.25. 15:06:07

@szánmonoxid: "Bezzeg Borkai vagy Orbán, akinek derékig vagy a seggében, az mennyire más már, nem?"

Nem is gondoltam volna, hogy a Fradi B közép véresszájú ultráinak van nem szélsőjobboldali, ne adj isten balos húzású figurája is. Bizarr jelenség, látszik is szánmonoxid majd' mindegyik megnyilvánulásából, hogy ez számára is nehezen feldolgozható létállapot.

szánmonoxid 2019.12.27. 01:23:45

@victor2:
Karácsonyi szünetet kaptál két percre a seggnyalásból, és nem érted, mi ez a furcsa szag a fosszag után, amihez egész életedben szoktál a seggbúvárkodás során, Fidesz-seggnyaló faszkalap?

2020.01.01. 10:23:02

@Péter 2:
A 2000-es években a 3G telefonálasról is azt mondták, hogy majd átveszi a tisztán hang alapú beszélgetést, aztán megbukott a technológia. Hogy a drágasága miatt? Ez relatív, akkoriban 40 Ft körül volt itthon a hangbeszélgetés, az meg 120 volt. Ha olyan sok pluszt adott volna, megmarad.

Ugyanakkor ma a voip korában olcsó a videó alapú beszélgetés, és mégsem vette át a hang alapú beszélgetések szerepét, inkább másra használják a kettőt. Egyszerűen nem kényelmes, nem praktikus és nem is célszerű az átlag telefonos kommunikació videóval kombinálva, inkább a személyes megbeszélések helyére tört be, akár magánéleti, akár üzleti megbeszélés vonalon, nem a hangbeszélgetés helyére.

2020.01.01. 10:46:08

Amúgy azt nem értem, hogy egyes férfiak miért küldenek faszos képeket nőknek társkeresőkön. Nem tudom elképzelni, hogy ez valaha bárkinél bejött volna.

szánmonoxid 2020.01.02. 02:13:36

@Zabalint:
Én már azt sem értem, miért fényképezgeti valaki a saját faszát.
Ha holnap baleset érné, és le kellene vágni, megmaradjon róla legalább egy kép?

A 3G nem technológia, hanem technika. Ne higgy az indexes műszaki analfabéta barmoknak, akik technológiának írják.

2020.01.03. 07:00:01

@szánmonoxid:
Mondjuk konkrétan nem a 3G-t neveztem technológiának, hanem a 3G telefonálást, értem mondjuk, hogy arra sem korrekt a technológia, de arra a technika sem.

Azért fotózza, hogy elküldje nőknek. Ez olyan lehet náluk, mint ha magukat fotózták volna le, ami lehetne célravezető egy társkeresőn, ha ránézésre szimpatikusak, esetleg vonzóak valakinek, de nem tudom ugyanezt elképzelni faszos képpel...
süti beállítások módosítása