Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

téveszmék

téveszmék

"Ha egy nő nemet mond, az azt jelenti: talán"

2017. október 29. - G. Nagy László

ha_egy_no_nemet_mond.jpg

 

Mindegy, mit mond a nő. Tökéletesen mindegy. Lehetne az is a poszt címe: "Ha egy nő nemet mond, az nemet is jelent." Ez ugyanúgy téveszme. A csábítás olyan interakció, mely jellemzően nem a szavak szintjén dől el.

 

Még mielőtt belecsapnánk, érdemes tisztázni pár alapvető dolgot. Kevés olyan undorító dolog létezik, mint a nemi erőszak. Egy FÉRFI soha, semmilyen körülmények között nem tesz ilyet. Ám az sem kevésbé gusztustalan, amikor egy szabad akaratból létrejött pásztoróra után a lány erőszakkal vádolja a fiút. Egy NŐ soha, semmilyen körülmények között nem tesz ilyet. A testi szerelemnek - legyen szó egyéjszakás kalandról, vagy az ezüstlakodalmát ünneplő házaspárról - minden esetben a kölcsönös vágyról és a kölcsönös bizalomról kell szólnia.

 

Mint oly sok minden az életben, a szoknyavadászat is finom kötéltáncot jelent. Azt szokták mondani: a nemi erőszak az, amikor úgy bánsz egy nővel, mint James Bond, miközben közel sem vagy James Bond... Ez egy tipikusan olyan világ, ahol amit szabad az egyiknek, az szigorúan tilos a másiknak. A szakma ott kezdődik, hogy egy valamirevaló FÉRFI rendelkezik némi szociális intelligenciával, mellyel dekódolni képes a női üzeneteket: a nonverbális jelzéseket és a verbális kommunikáció mögöttes jelentéstartalmát. Súlyos hiba, ha egy hím - különösen, ha színházigazgató, hollywoodi producer, vagy magas rangú politikus - nem érzékeli, hogy totálisan zárt kapukat dönget. És ugyanilyen súlyos hiba, ha komolyan veszi a lány elutasítását és felhagy a további ostrommal, miközben az ezernyi metakommunikációs jelzéssel tudatta vele, hogy részéről sínen volna az ügy. Egy profi csajozó semmit sem hall szívesebben, mint a következő mondatot: "Én sohasem szexelek az első randin." E ponton már biztos lehet benne, hogy hacsak nem jön tájfun, cunami, vagy előrehozott BL-döntő, úgy az este óhatatlanul hancúrozásban végződik.

 

Ha léteznek igazán pusztító jelenségek, úgy a nemeket egymásnak uszító mozgalmak mindenképp idesorolhatók. Minden olyan rendszer mélyen antihumánus, amely nem biztosítja a két nem egyenjogúságát (Svájcban a nők csak 1971-ben, Kuvaitban 2006-ban kaptak választójogot, hogy csak egy transzparens példát említsek). A férfigyűlölő, radikális feminizmus épp ilyen káros. Vizsgált témánk kapcsán mindkét szélsőség ugyanazt a fegyvert használja: összemossa a csábítást az erőszakig menő zaklatással. Nincs két éve, hogy a NANE támogatásával színpadra állították a "Kérsz teát?" című darabot, melynek elsődleges célja e szürke zóna bemutatása volt. Az előadás külön honlapot is kapott, melyen a következő bölcsességek jelentek meg: "akármilyen jól ismered, kérdezés nélkül ne feltételezd, hogy partnered beleegyezett a szexbe"; illetve "valakit, aki vonakodik, vagy bizonytalan, rádumálni a szexre, vagy azon belül olyanra, amit ő nem akar, az szexuális erőszak." Ugye érezzük, hogy ez konkrétan a férfi kiherélését jelenti? Az elején már tisztáztuk: testi szerelem csakis kölcsönös beleegyezéssel jöhet létre, s ez alól természetesen a házastársi kapcsolat sem kivétel. Elég illúzióromboló volna ugyanakkor, ha minden légyottra egy közjegyző társaságában érkeznénk. Teljesen irreális az, hogy ugyanazok a nők, akik imádják, ha a férfiak kérdés nélkül kitalálják és teljesítik vágyaikat, a legintimebb pillanataik során egy formális eljárást részesítenének előnyben. Ami pedig a rábeszélést, a manipulálást, a másik vágyának felkeltését illeti, ez egészen konkrétan a FÉRFI evolúciós küldetése. A női vonakodás valódi alkalmassági, rátermettségi tesztet jelent, hiszen sem egy agresszív, sem pedig egy mulya kan nem méltó egy valamirevaló NŐ kegyeire. A legtöbben még szüzek volnánk, sőt, talán már ki is halt volna a bolygó, ha nem élnénk a befolyásolás kreatív kommunikációs elemeivel. A meggyőzést erőszaknak beállítani olyan súlyosan immorális és társadalomromboló tett, mintha a szerződéses megállapodást rablásnak mondanánk.

 

Az egyébként is sikamlós kérdésnek pikáns csavart ad, ha a kaland munkatársak között indul, különösen, ha alá-fölé rendelt viszonyban állnak. Az eddig leírtak itt is igazak: elengedhetetlen, hogy komoly szimpátia és bizalom legyen köztük, s még csak fel se merüljön egyikükben sem, hogy románcuk a beosztott munkahelyi pozíciójára bármilyen hatással is lehet. Ha ez a kérdés - akár fenyegetés, akár félelem formájában - egyáltalán terítékre kerül, úgy helyesebbnek tűnik a "házinyúlra nem lövünk" elvet alkalmazni.

 

Mindegy, mit mond a nő. Nem ez számít. Egy NEM jelenthet végleges nemet, jelenthet talánt és jelenthet határozott igent is. Minden férfinek alapvető küldetése, hogy megtanulja a nők nyelvét, hogy minden esetben képes legyen olvasni a sorok között.

A bejegyzés trackback címe:

https://teveszmek.blog.hu/api/trackback/id/tr3213111296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szaktanár 2017.10.31. 09:43:51

@Irbisz: a konkrét témába nem nagyon szeretnék belefolyni, meghagyom ezt a csetepatét másnak, de ezen megakadt a szemem:

"Ami persze ugyanugy nem sokat erö pelda mint a balimoor-i gettok esete, mert az USA többször nagyobb mint Europa,"

ez konkrétan nem igaz, az usa nem, h többször nagyobb, mint európa, de egyenesen kisebb nála.

mapfight.appspot.com/us-vs-europe/united-states-europe-size-comparison

MACISAJT 2017.10.31. 09:47:34

Javasolom mindenkinek aki úgy érzi hogy bármilyen(leginkább anyagi) oknál fogva támadás indítható, hogy az összes szexuális együttlétét vegye fel videóra.
És akkor elkerülhető az Assange -féle eset, mikor a két hölgy közül
Miss 1. aki önként ajánlotta fel a lakását Assange-nak svédországi tartózkodásának idejére, nem örült Assange szexuális közeledésének, de úgy érezte, hogy eljutottak addig a pontig ahol már késő megállni. A vallomás szerint Assange a gumióvszer használatát eleinte elutasította, majd miután később mégis beleegyezett, Miss 1 szerint valamit csinált az óvszerrel mert az az aktus közben elszakadt. Az eset után Miss 1 nem ijedhetett meg nagyon a szörnyetegtől, mert még néhány napig szállást biztosított a Wikileaks alapítónak, és a későbbiekben még egy bulit is szervezett a tiszteletére.
Aztán jött a feljelentés az "erőszak" miatt.
Miss 2. állítása egyszerűbb, együtt töltöttek egy éjszakát, de nem történt semmi, mert védekezés nélkül nem akart szexuális kapcsolatot létesíteni, viszont reggel arra ébredt, hogy Assange közösül vele, óvszer nélkül.
Mint 2 év után kiderült, ez is hazugság volt.

különvélemény 2017.10.31. 09:51:05

@Irbisz:
Értem, tehát mivel te nem tudsz róla, ezért nincs is probléma.
Világos...

Például ez a norvég dokumentumfilm sem létezik, ami rámutat a gender agymosásra, és aminek hatására a norvég kormány leállította az összes állami támogatást gender szakokra.
www.youtube.com/watch?v=p5LRdW8xw70

Brix 2017.10.31. 09:53:12

Az egyik legnagyobb probléma most a normális férfi-női viszonyt megrontó feminizmus és genderfasizmus... Valahogy eddig Magyarországon a szexuális zaklatás nem volt általános társadalmi probléma. Most , bizonyos politikai körök megpróbálnak ebből mesterségesen felnagyított problémát csinálni, pedig akapvetően még nincs akkora baj a férfi-női viszonyban Magyarországon... DE , már " jó " úton vagyunk, ha átvessszük a torz amerikai viselkedési mintákat, hogy tovább romoljon a helyzet...
Egy nőnek nem kell se igent, se nemet mondani, adja magát a helyzet egy normál nexusban. Az erőszakoskodókat meg a törvény erejével és a többi férfi segítségével kell leszerelni... A nők legyenek nők , ne feministák , a férfiak meg legynek férfiak....Itt jó hagyománya van a monarchiabeli udvariasságnak, ajtó előre kinyitása, férfi előre fizet , stb... Alapvetően jó helyzetben vannak a magyar nők, ezt kellene szem előtt tartani mindenkinek..
Ne lövessük a rossz USA példákat, mint: feminizmus, férfigyűlölet, homosexualitás, és a társadalmi pozíciókon/pénzen alapuló férfi-női kapcsolat....

Terézágyú 2017.10.31. 09:56:22

@Brix:
"Ne lövessük"

??? :)))))

"... a rossz USA példákat, mint: feminizmus, férfigyűlölet, homosexualitás"

ja, hogy a homoSexualitás is rossz...
a leSbikusság is?

chrisred 2017.10.31. 09:57:15

@G. Nagy László: Nem így volt. Reagáltál egy hozzászólásra, amiben leírtam, hogy a posztoló összekeveri a két fogalmat, lásd:

"Súlyos hiba, ha egy hím - különösen ha színházigazgató, hollywoodi producer vagy magas rangú politikus - nem érzékeli, hogy totálisan zárt kapukat dönget."

Brix 2017.10.31. 10:06:57

@Terézágyú: Ne kövessük! Elnézést, az elírásért... Én a az egyik legveszélyesebb dolognak tartom a feminizmus és a férfigyűlölet elterjedését össztársadalmi ( magyar ) szinten... A férfi - női nexus alapvetően rendben volt eddig, most nem kellene ékeket verni ebbe mesterségesen
A rossz amerikai példákat meg főleg nem követni...Az USA-ban, ahol az átlag férfi ha nem elég gazdag , soha nem lesz normális felesége, a pornográfia reneszánszát éli és a homoszexualitás is..... Sajnos, férfielnyomás készül, ezért nyomják ilyen szinten a szexuális zaklatás ügyeket...

G. Nagy László 2017.10.31. 10:09:44

@chrisred: Ok, értem. A posztoló nem keveri össze. Súlyos hiba, ha egy férfi nem érzékeli, hogy abszolút esélytelen a vágykeltésre. Ez az üzenet. Ha az érintettek munkatársak - erről külön bekezdés is született - akkor is ugyanez a helyzet. Nyilvánvaló, hogy a színházigazgató és a hollywoodi producer esete ismert és felkapott, többek között ezek a botrányok ihlették a jelen poszt megírását. Tőlük különösen elvárható volna, hogy profi módon csábítsanak, nem csupán a rájuk irányuló reflektorfény miatt, de azért is, mert társadalmi pozíciójuk feltételez némi szociális intelligenciát.

a távoli rokon 2017.10.31. 10:16:15

Az utolsó bekezdésben van a lényeg. Ezt kell elsajátítani sok-sok tapasztalat útján, DE még akkor is érhetik az embert meglepetések, amikor már úgy érzi hogy nagyjából érti az alapokat;) Az viszont alap, hogy a kimondott NEM után nem próbálkozunk szexuális kapcsolatteremtéssel, hisz annyi nő van.... Persze barátkozni(sóvárogni), plátói szerelemet álmodni továbbra is lehet - biztos van olyan hím akit ez tesz boldoggá.

Bicepsz Elek 2017.10.31. 10:24:56

Arisztphanes mar megirta a "Nőuralom" cimu muveben, hogy mi lesz ha a nok politikai jogokat kapnak.(magyarul idiota leirasok vannak, igy angolul bokom ide az osszefoglalot).
"Assemblywomen (Greek: ἘκκλησιάζουσαιEkklesiazousai; also translated as,Congresswomen, Women in Parliament,Women in Power, and A Parliament of Women) is a comedy written by the Greek playwrightAristophanes in 391 BCE.[3] The play invents a scenario where the women of Athens assume control of the government and instate pseudo-communist reforms that ban private wealth and enforce sexual equality for the old and unattractive. In addition to Aristophanes' political and social satire, Assemblywomenderives its comedy through sexual and scatological humor."
Ergo egy protokommunista allam, ahol nincs magantulajdon es amindenki(foleg a nő)szabadon szexel akivel akar es nem a penz miatt(viszont se prostikkal, se rabszolgakkal nem lehet).
Mas: nehogy mar te vagy barki megmondja ki az "igazi ferfi/igazi nő!!).

chrisred 2017.10.31. 10:28:39

@G. Nagy László: Szerintem meg összekeveri, mert nem csupán arról volt szó, hogy magas társadalmi pozícióban lévő személyek magánéletükben viselkedtek helytelenül, hanem az üzleti, főnök-beosztotti kapcsolatban lévő előnyös helyzetüket akarták áttranszformálni szexuális előnyökre - tulajdonképpen meg akarták vásárolni. Ez a nézőpontomból köszönőviszonyban sincs a magánéleti kapcsolattal.

Irbisz 2017.10.31. 10:31:57

@Brix:
"Az egyik legnagyobb probléma most a normális férfi-női viszonyt megrontó feminizmus és genderfasizmus... Valahogy eddig Magyarországon a szexuális zaklatás nem volt általános társadalmi probléma."
Persze, mert elfogadott volt az asszony helye a konyhaban van, kötelessege szülni, meg verve jo szemlelet, es hogy a ffi a teremtes koronaja. Igen, ha valaki ezt a feudalis, es kadarek alatt is fennmaradt szemleletet partolja, annak jo volt eddig minden, csak akkor nem ertem mi baja a muszlimokkal, naluk is kb. ez a felallas.
Ezt a fidesz semjenzsotistul, köverestül, a vakkomondoros kepviselöstül remekül kepviseli, nöellenes es tanulatlan szavazoikkal egyetemben (a fidesz tarol az iskolazatlanok között: www.nyugat.hu/tartalom/cikk/iskolazatlan_szavazok_fidesz_mszp_dk, "A kutatás azt mutatja, hogy a legtöbb iskolázatlan a Fidesz táborában van, a teljes népesség 25, az iskolázatlanok 31 százaléka Fidesz-szavazó. ").
Szoval ne a sajat magad elavult nöellenes szemleletedet es ertekrendszeredet preferald mar a 21. szazadban, kadar apad mar reg jobb letre szenderült.

G. Nagy László 2017.10.31. 10:32:35

@chrisred: Idézek a posztból:

Az eddig leírtak itt is igazak: elengedhetetlen, hogy komoly szimpátia és bizalom legyen köztük, s még csak fel se merüljön egyikükben sem, hogy románcuk a beosztott munkahelyi pozíciójára bármilyen hatással is lehet. Ha ez a kérdés - akár fenyegetés, akár félelem formájában - egyáltalán terítékre kerül, úgy helyesebbnek tűnik a "házinyúlra nem lövünk" elvet alkalmazni.

karikaV43 2017.10.31. 10:35:00

Végre egy jó poszt. Nem húz se ide se oda. A nane a legostobább mozgalmak egyike,idióta kékharisnyák gyülekezete. Nagyon káros és egyoldalú a tevékenységük.

Irbisz 2017.10.31. 10:38:27

@Szaktanár:
Ja, csak hogy én ezt enm földrajzilag, hanem tarsadalmilag ertettem, az oroszokat, ukranokat, Belaruszokat termeszetesen kihagytam Europabol, minthogy nem a nyugati vilaghoz tartoznak.
Ugy meg min. ketszer nagyobb az USA (hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_orsz%C3%A1gok_ter%C3%BClet_szerinti_list%C3%A1ja)

Szaktanár 2017.10.31. 10:43:54

@Irbisz: akkor a magyarokat miért nem? sem kultúrájában, sem nyelvében nem tartozik a magyar nemzet európához. szóval ez így elég önkényes és értelmetlen :) javaslom, ragaszkodjunk ahhoz, amit megállapítottak európa és usa területnek, ne állítsunk fel önkényesen szabályokat, mert erre én meg azt mondom, h jó, akkor viszont az usa meg csak az, ahol redneckek élnek. de ha még úgy is nagyobb lenne, akkor meg csak azok a rezervátumok, ahol indiánok :) érted.

eßemfaßom meg áll 2017.10.31. 10:49:03

@Irbisz: "én ezt enm földrajzilag, hanem tarsadalmilag ertettem,"

ez eléggé magyarázomabizonyítványomnak tűnik ennek a megmagyarázására:

"mert az USA többször nagyobb mint Europa"

Hogy lehet egy ország társadalmilag nagyobb?

Brix 2017.10.31. 10:57:56

@Irbisz: Te megpróbálod kifordítani a szavaimat! Én nem írtam egyetlen egy nőellenes mondatot sem , csak a feminizmust , és férfigyűlöletet ítéltem el... Most a pártpolitikia dolgokba ne menjünk bele, főleg egy párt szavazóinak ilyen fokú lenézése nem korrekt dolog....Ha a világhelyzetet nézzük, akkor Magyarország nagyon jó helyzetben van a nők egyenjogúsága terén. Ami viszont veszélyes: a nomál férfi - női viszonyt támadó, férfigyűlölő feminizmus.

Arcade Macho 2017.10.31. 11:03:21

@Irbisz: nyugat europai vagy, szidod a magyar mentalitast de siman NIGGEREZTEL korabban

ja ertem te a sajat magad altal felallitott PCt komalod csak...

chrisred 2017.10.31. 11:10:37

@G. Nagy László: Ezzel a részével nem is volt gondom.

Novák Aircraft Ferencné 2017.10.31. 11:19:08

Én Sárosdi helyében a "puszild meg" felszólításra azt feleltem ,volna, hogy mit puszilgassak ezen a löttyedt kis izén? :D Rögtön elszállt volna a jó kedve.
Egyébként van egy forradalmi ötletem .
A nők tartsanak egy harapófogót a táskájukban, és ha jön nyomulós Józsi, akkor csak meg kell csattogtatni az orra előtt: Leállsz, vagy ezzel kötök csomót rá..? :D
Ha nem bírnak magukkal, a legnemesebb részüket kell verbálisan megcélozni, akkor zavarba jönnek, elbizonytalanodnak..

smartdrive 2017.10.31. 11:23:05

ha a nő nemet mond, akkor azt először is nemnek veszed, és odébbállsz. innentől több lehetőség van:

1. valóban nemet jelent, akkor te dugsz olyannal, aki igent mond, ő meg éli az életét tovább

2. csak játszmázott, ekkor utánad fog menni, inenntől

2a. dugsz vele

2b. dugsz mással, ő meg beletörődik/beleőrül (inkább a második)

2a-b. dugsz vele, de mással is, hiszen ő nemet mondott. ő meg beletörődik/beleőrül (inkább a második)

MACISAJT 2017.10.31. 11:26:56

Térdeimet csapkodom a röhögéstől, ennyi farizeusság, képmutatás láttán...
Most naponta (többször) feleszmélnek egyesek, hogy lám , évtizedek óta micsoda cúna dolgok történtek, többek között a teljes zsidó maffia uralma alatt levő Hálivúdban... weinstein után itt egy újabb, akik a mókusok elé vetnek:
index.hu/kultur/cinematrix/2017/10/23/38_no_vadolja_szexualis_zaklatassal_az_oscar-jelolt_filmest/

Miközben előtte évekig fürösztötték dicsőségben és díjakban pl. roman polanskit, vagy woody allent.
És ennyit ér a "tiltakozás'":
index.hu/kultur/cinematrix/2017/10/26/a_francia_filmintezetet_nem_erdekli_a_feminista_tiltakozas/
"'A filmintézet leszögezte, hogy nem változtat a programján és hangsúlyozta, nem dolga, hogy erkölcsi ítéletet hozzon Polanski ügyében. "

Itthon is, úgy tesznek mintha nem lett volna közismert mi folyik a színház-film és média világában.Hogy az előadóművészetről már ne is beszéljünk.
Most úgy tesznek mintha marton lászlóról senki nem tudott volna, mintha csak eszenyi csak úgy véletlenül került volna a helyére 2008-ban..:)

U.I. Ki lesz az a pionír, aki elsőként tárja fel, hogyan működtették a szereposztó díványokat pl. a homoszexuális potentát(ok)?

Jogunk van a NEMIERŐSZAKHOZ és kész 2017.10.31. 11:40:24

" Kevés olyan undorító dolog létezik, mint a nemi erőszak. "

Ilyen marhasagot csak az mond, aki meg sosem probalta.

chrisred 2017.10.31. 11:48:50

@MACISAJT: Felhívom a figyelmedet, hogy a Francia Filmintézet nem Hollywoodban van.

rockseiaXLL · http://nemfasza.blog.hu/ 2017.10.31. 11:56:13

Az antifeminizmus nem egyenlő a nőellenességgel.

MACISAJT 2017.10.31. 12:09:39

@smartdrive: "innentől több lehetőség van:"

És azt a lehetőséget pl. hogy véded ki, ha életedben vitted valamire és picit is gazdag/ismert lettél, hogy 20-30 év után ne álljon elő egy riherongy, hogy nű, ő volt az aki a pici, löttyedt farkincáját az arcomba tolta, amitől én elsírtam magam és vagy elmenekültem fúújj és brühühü...

Legyünk realisták: aki valamirevaló férfi, annak az elmúlt 20-30 évben nők tucatjaival volt dolga.
Írattunk velük közjegyző előtt hitelesített beleegyező nyilatkozatot? Egy frászt, a többségükre nem is emlékszünk, általában csak a nagyon jókra vagy a borzalmasakra igen.
Mit tudsz mondani ha valaki előáll egy ilyen "zaklatási" sztorival?

MACISAJT 2017.10.31. 12:16:00

@chrisred: "Felhívom a figyelmedet, hogy a Francia Filmintézet nem Hollywoodban van. "

Viszont Polanski az USA-ból még az ítélethirdetés előtt Franciaországba szökött. Azóta Párizsban és Svájcban él.

És az Oscar-díjat pedig , amelyet szintén megkapott,(ja persze, holokausztfilmért), a kaliforniai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia (Academy of Motion Picture Arts and Sciences [AMPAS])
szavazta meg neki, jóval a bűncselekménye és a szökése után.

2017.10.31. 12:21:32

@smartdrive: 3. szokásodhoz híven kivered.

chrisred 2017.10.31. 12:32:33

@MACISAJT: Csak valamiért azt sugalltad, mintha Hollywoodnak lenne bármilyen módja változtatni a francia filmintézet magatartásán. Egyébként tudtommal nem az ítélethirdetés elől szökött, hanem azért, mert vádalkut kötött, hogy a vád beérje a próbára bocsátással, majd tudomására jutott, hogy utólag meg akarják változtatni börtönbüntetésre.

Treff Bubi 2017.10.31. 12:42:35

@chrisred: Elméletileg helyes a meglátásod, viszont a valóságban napi több órát együtt tartózkodó emberekről van szó, akik többet látják egymást, mint a rokonaikat, barátaikat. Természetes, hogy egy idő után észreveszik a másikban a lehetséges partnert is, nem csak a munkatársat.

chrisred 2017.10.31. 12:51:57

@Treff Bubi: Mondom, azzal nincs gondom, ha a társadalmi kapcsolat mellett a magánéletben IS összejönnek, csak ha valamelyikük a szexet a munkatársi, főnök-beosztotti kapcsolatuk részeként erőlteti.

Nick a banya 2017.10.31. 12:54:59

@eßemfaßom meg áll:“
Meg szabad-e dugni valakit addig amig nem készült a megdugásról engedély 2 példányban közjegyző előtt hitelesítve?„
Miután a dokumentumot ügyvédi letétbe helyezted :D

alteredit 2017.10.31. 12:59:51

@Brix: Semmi feminista nincs bennem, szeretek nő lenni, és szeretem, hogy a férfiak mások, de a monarchiabeli udvariasságtól hányok.

sas70 2017.10.31. 13:11:57

@Brix: "Az egyik legnagyobb probléma most a normális férfi-női viszonyt megrontó feminizmus és genderfasizmus... Valahogy eddig Magyarországon a szexuális zaklatás nem volt általános társadalmi probléma."
Nagyon is szép hagyománya van ezeknek nálunk is, csak kit érdekelt, ha a kurvának a szálloda éjszakai portását a jatt mellett le is kellett szopnia, hogy fölmehessen a vendéggel egy numerára, vagy a pultos lány pár év alatt üzletvezető helyettesig szopta fel magát. Volt olyan taxis, akinek kétfajta díjszabása volt, órával szopással, vagy óra nélkül 3szoros áron. De voltak olyan elvtársak akiknek két titkárnője volt, Rozika aki a munkát végezte és Micike, aki a kávét főzte és a piát töltötte a fontos elvtársaknak és elkísérte őket egy-két rendezvényre.
Az már egy másik kérdés, hogy melyik esetben kényszerítés és melyikben a "jó viszony ápolása" vagy éppen a karrier terv végrehajtásának részfeladata?

Ne áltassuk magunkat, ez pont benne van a magyar szokásokban, akkor is ha nem beszéltek, beszélnek róla, csak akkor amikor a bulvár felfújta és elkezdtek kidőlni a csontvázak.
Persze a ló másik oldalára sem kell átesni, de ha komolyan vesszük a társadalomban a nemek közötti egyenlőséget, akkor igenis beszélni kell róla és a vadhajtásokat le kell nyesni, még ha pár amúgy népszerű ember is áldozatul esik, akkor is.

sas70 2017.10.31. 13:20:13

@MACISAJT: "Mit tudsz mondani ha valaki előáll egy ilyen "zaklatási" sztorival?"
Azt hittem bazzzeg, rendesen megdugtalak? Ha nem, nagyon szégyellem magam.

A kis néger gyerek odamegy az anyához:
-Anyaaaa! Az, hogy van, hogy te is fehér vagy, apa is fehér, csak én nem?
-Húúúúú kisfiam, ha tudnád milyen buli volt? Csoda, hogy nem kutya lettél!

Sajnos van olyan ember, akiből az alkohol a rosszabb énjét hozza ki, de ez is egy személyiség fejlődés, hogy akkor ne igya vagányra, hülyére magát. Főleg ne, olyan társaságban, ahol ezt nem tolerálják.

chrisred 2017.10.31. 13:22:08

@sas70: Egye fene, fájó szívvel lemondok Matolcsy elvtársról. :)

DONÁLD TRAMP 2017.10.31. 13:26:41

@MACISAJT: "Mit tudsz mondani ha valaki előáll egy ilyen "zaklatási" sztorival? "

A legnagyobb problema, nem is az, hogy valami sikertelen, tehetsegtelen prosti 30 ev mulva vadaskodik, hanem hogy a nyugati tarsadalmakban, ilyen primitiv LINCS allapot van.
Ahol pusztan szobeszed alapjan barkit tonkre lehet tenni, folleg ha az gazdag, tehetseges, ertekes ember. HONAN MERI VENNI BARKI A BATORSAGOT, hogy tobb evtizedes sikeres eletpalyat megkerdojelezzen, tonkretegyen, allitolagos 30 evvel korabbi pocs mutogatasert ???
Ez akkor is nevetseges ugy lenne, ha tenyleg megtortent volna.

DONÁLD TRAMP 2017.10.31. 13:29:36

Elsosorban azokat a szervezeteket intezmenyeket kene pofanverni, akik a lincselo tomeg nyomasara kizartak kirugtak, barhonan is ezt Martont.

chrisred 2017.10.31. 13:34:10

@DONÁLD TRAMP: Nem a sikeres életpályát kérdőjelezik meg, mert az már megtörtént és mindenki tudott róla. Hanem annak a személynek a jellemét, aki elérte, annak alapján, amiket csinált és (állítólag) senki nem tudott róla.

Irbisz 2017.10.31. 13:50:11

@DONÁLD TRAMP:
Nem zavar te sültparaszt, hogy marton a kommunikaciojaval, a tetteivel elismerte hogy igazak amit allitottak rola?
Igazi fideszes zombi vagy, ha az eddigiek utan ez meg nem tünt fel neked ... tenyleg be kellene vezetni az intelligencia alapu cenzust, hogy ilyen ostoba barmok ne szavazhassanak mar.

sas70 2017.10.31. 13:52:38

@chrisred: Pedig lehet, hogy a jóga órákat keményen teljesítette!

sakkosfx 2017.10.31. 15:05:58

A prosti jut eszembe aki az aktus után kéri a pénzt, a pasi keresgél de nem találja és mondja is leközelebbhozza a zsozsót! Erre a prosti elkezd kiabálni segítség meg erőszakoltak! Ha már egyszer bele egyezett, hogy lehet erőszak! Ez vonatkozik arra is, hogy menet közben mondja, hogy meg gondoltam most mégse és mégis azt mondják ez erőszak! A Svájci frank hitelnél sem mondhattuk, ha alá írtuk, hogy meg gondoltam magam! A döntéshozók, ha már annyit tanultak politikai érdekből se legyenek hülyék!

G. Nagy László 2017.10.31. 16:17:38

@sakkosfx: Jómagam azt gondolom, hogy bármelyik fél bármikor kiszállhat a játékból. Olyan nincs, hogy ha már belekanalaztál, akkor végig kell enned a menüt... Velem is előfordult már olyan, azon ritka alkalmak egyikén, amikor a lány kezdeményezett, hogy menet közben azt mondtam, hogy öltözzön fel és köszönjünk el. Ha a vágy nem ér el egy kellő hőfokot, úgy nem érdemes erőltetni, és nem is haragudhatunk a másikra.

Singerkém 2017.10.31. 16:20:37

"És ugyanilyen súlyos hiba, ha komolyan veszi a lány elutasítását és felhagy a további ostrommal, miközben az ezernyi metakommunikációs jelzéssel tudatta vele, hogy részéről sínen volna az ügy. "

Lehet, nem kellene félrebeszélni bazzeg. Ha dugni akarsz megmondod, ha nem, azt is. Egyenesen. Sokkal egyszerűbb lenne mindenkinek az élete.

G. Nagy László 2017.10.31. 16:46:32

@Singerkém: Ez olyan, mintha azt írnád: mi a fenért nem beszélnek magyarul a tengerentúlon? Most tanulhatunk angolul... Nem tudod megúszni, s ne is akard. Ez a kegszebb rész a vadászatban.

MACISAJT 2017.10.31. 16:49:42

@chrisred: " Csak valamiért azt sugalltad, mintha Hollywoodnak lenne bármilyen módja változtatni a francia filmintézet magatartásán. "

Egyébként a hálvúdi zsidó maffiának természetesen volna módja a francia leányvállalatrának a magatartását is befolyásolni..
De elsősorban persze a saját magatartásukon kellene változtatni...

"Egyébként tudtommal nem az ítélethirdetés elől szökött, hanem azért, mert vádalkut kötött, hogy a vád beérje a próbára bocsátással, majd tudomására jutott, hogy utólag meg akarják változtatni börtönbüntetésre. "

Tény hogy bedrogozott és megerőszakolt egy 13 éves gyereket.
De ez nem elég ok a kiadatására, elítélésére, sőt, Oscar, BAFTA-César díjakra.
Mi meg itt "zaklatásokról" vitatkozunk.
Na ne már.

2017.10.31. 17:42:17

@MACISAJT: "Tény hogy bedrogozott és megerőszakolt egy 13 éves gyereket. De ez nem elég ok a kiadatására, elítélésére"

Meg is kellett volna gyilkolnia, te észlény?
Érdekes kérdés lenne az is, hogy annak a kislánynak a jó édes anyukája hol volt akkor? Mármint amikor gerincre vágta a kicsi lányt...
Számomra az is furcsa, hogy a lengyel és a magyar nagy barátok, még nőverésben is.

2017.10.31. 17:44:35

@G. Nagy László: "Velem is előfordult már olyan, azon ritka alkalmak egyikén, amikor a lány kezdeményezett, hogy menet közben azt mondtam, hogy öltözzön fel és köszönjünk el."

Ja, mert kiderült, hogy mégsem farka volt a szoknya alatt?

chrisred 2017.10.31. 17:45:39

@MACISAJT: Nem értem a problémádat. Az amerikai közvélemény elítéli Polanskit, a hatóságok vád alá helyezték, a filmesek meg mentegetik. Nálunk a közvélemény elítéli (téged kivéve) Martont, a hivatalos pozícióiból eltávolították,

chrisred 2017.10.31. 17:47:09

@chrisred: Stohl Buci meg Verebes mentegeti. Ugyanaz a sztori, Martont nem menti fel, hogy voltak nála gusztustalanabb alakok is a világtörténelemben.

2017.10.31. 17:53:41

@DONÁLD TRAMP: "Ez akkor is nevetseges ugy lenne, ha tenyleg megtortent volna."

Szerintem, te is egy ilyen sikeres egyednek a terméke vagy, nem ártana rákérdezni anyukádnál.

2017.10.31. 17:57:00

@chrisred: Macisajt troll nem tudja hirtelen, hogy éppen zsidózzon vagy fideszes férfi jellemet hozzon ki egy lengyel alakból.

2017.10.31. 19:06:08

El se olvasom már , naponta akar több hasonló marhaság jelenik meg . Lényegük a szent és sérthetetlen nők , és az aljas mocskos ffiak ! Nagyon sok mindent le írtunk már ezzel kapcsolatban . Hazug , álságos az egész téma .

Drednaught 2017.10.31. 19:47:01

"egy valamirevaló FÉRFI rendelkezik némi szociális intelligenciával, mellyel dekódolni képes a női üzeneteket: a nonverbális jelzéseket és a verbális kommunikáció mögöttes jelentéstartalmát. Súlyos hiba, ha egy hím - különösen, ha színházigazgató, hollywoodi producer, vagy magas rangú politikus - nem érzékeli, hogy totálisan zárt kapukat dönget"

Ez mekkora fos már :)
Tudod, az a színházigazgató kb 500 pici szájba élvezett bele ~514 kísérletből. Kurvára nem fog drámázni, ha egy ilyen szétfolyó tehén, mint a Lilla nem szándékozik tenni, amiért beszállt és elhajtott néptelen területre, vagyis nettó szopni.
És ez is történt: Lillácska nyafizott, amire eltették előle a faszt és hazaküldték.
Miért hiszi magáról minden nő, hogy olyan kurva nagy kegy az ő társasága?

2017.10.31. 20:25:19

@Drednaught: Ezt a fos dumádad úgy kell érteni, hogy a nőd is felszopta magát az irodámba?

Drednaught 2017.10.31. 20:27:23

@a ribancok is kidobják a csikket: Eztet dumádad nemdedem vala. Valamit akartál mondani ribanc?

2017.10.31. 20:31:24

@Drednaught: Vedd ki a faszt a szádból, amikor hozzám beszélsz, homokzsák.

Drednaught 2017.10.31. 20:33:56

@a ribancok is kidobják a csikket: Inkább csurogtál volna le a tyúkszarba anyád retkes combján seggarc.
De legyél boldog itt és nyeld gecit serényen, serényen, vigyázz a torokrákkal, ne időzzön sokat a nyelveden...
Nekem jobb dolgom van most. Pá, puszi.

Tisztességes Természettudomány 2017.10.31. 20:54:58

"Nincsenek nemek" - genderista félrevezetés

Ezért nem értik a nemet a genderista férfiak

erkölcsi hulla 2017.10.31. 20:56:45

"Minden férfinek alapvető küldetése, hogy megtanulja a nők nyelvét, hogy minden esetben képes legyen olvasni a sorok között."

Mangina. Legalja.

különvélemény 2017.10.31. 21:02:17

Az az igazság, hogy már a full feministák is feladják a féfiüldözést:

www.youtube.com/watch?v=3WMuzhQXJoY

nniicckk 2017.10.31. 21:33:21

Ltom a bulvárhirekben, Marton Lászlo után, már egy ujabb szerencsétlen áldozatra vadásznak , és mostmár bármikor bedobhatják a nevét, és indulhat a lincselés.
A KURVA ANNYÁT BASSZA MEG MINDENKI AKI EZT A ALJAS SZEMÉT OCSMÁNYSÁGOT KITALÁLTA .

Az biztos, hogy többet nem vagyok hajlandó egyetlen cikket se elolvasni vagy műsort megnézni, ebben a témában.
És ezt ajánlanám mindenkinek, hogy végetvessünk a csöcselék etetésének. Mert ez már üzlet, egy öngerjesztő folyamat ami nem áll le addig amig bevételt hoz.

martineden 2017.10.31. 22:22:19

@Brix: Haaat...... amelyik no az elso kerdesre igent mond, altalaban az utcasarkon dolgozik.

Frick László Intézet 2017.11.01. 07:28:02

Ha egy nő azt mondja, talán, az a következőket jelentheti:
"Igen"
"nem"
"igen.. nem.. várjál, mégis.. nem.. de mégis, igen, nem... jaj,, nem is tudom, de"
"mindent a szemnek, te disznó, csöpögj csak értem!"

"nem kellesz, de azért más nőbe ne legyél szerelmes. Örökre a gyűjteményembe kerülsz, az unokámnak, annak a szerencsétlen egykének is azt fogom mesélni, hogy te belém vagy bolondulva" [pedig tepsibe került a faszi 17 éve :D]

Frick László Intézet 2017.11.01. 07:29:04

@Tisztességes Természettudomány:
"Kétségtelenül vannak bennem női vonások,
hiszen az anyám nő volt."
Karinthy Frigyes

Frick László Intézet 2017.11.01. 07:31:45

@csentecsa: A Kevin Spacey ügy arról szól, hogy valaki feljentést tesz, aztán se vizsgálat, sesemmi, rendesen, igazából vád se, bizonítani sem kell semmit és az így megvádolt, ha nem akarja többel bekötni, jobban jár, ha beismer és lelép. Volt már ilyen a történelemben, aaz egyik legutóbbi látványos sorozat 1789-92 között, azzal kezdődött, hogy bitóra a királyokkal és egy császár önkoronázása lett a vége.

Frick László Intézet 2017.11.01. 07:44:07

@eßemfaßom meg áll: Úgy lehet egy ország társadalmilag nagyobb, hogy az USA, mint birodalom, igen különböző főbb társadalmak egyesülése, elkülönül a-KeletiPart (a WASP nacionalizmus, anglo-saxo fasizmus... ahogy a régi, még tényleg liberális amerikai értelmiség becézte, az Amerikai Gótika) a Dél-től (ahol máig jenkiknek csúfolják a nemdélieket) aztán a Keleti Part liberálisabb szigete New York nem úgy liberális, ahogy pedig a szintén latin Los Angeles.

Ot van a Magyarországon az amerikaiseggnyalók által ismeretlen trópus, a NemzetiKeresztényNacionalista Amerika, az étkezéshez háziáldást mormoló, a Hálaadási ünnepet ünneplő, a beszédeit olyan Isten-ezéssel záró Obama, ami Istenezés-t nálunk az amerikaiseggnyalők egy kereszténydemokrata miniszterelnöknek se engednének meg... A 22 évesen szűz, de jólszopó Kardigános Rakottszoknyás Lányok amerikája. Ahol nem kell zárni a lakás-ház ajtaját, elég rákalincsolni a szúnyoghálót, ahol nem zárják az autókat.

Magyarországon már az zavart okoz, hogy Budapest ország az országban vagy az, hogy a Bringás Város valójában nem Budapest a bizonyos részeivel, hanem Szeged , ám teljesen.

És, gondolom, az USA szubkalcs (és milliós) mikrotársadalmai -nak taglalása itt már tldr lenne :D

Az USÁ-ban még tényleg liberálisok is vannak, akik szerint nem Trump a botrány, hanem a demokraták és republikánusok kiegyezése a háttérhatalomban és a nixon-fasizmus töretlensége.

chrisred 2017.11.01. 07:48:21

@Frick László Intézet: A Kevin Spacey ügyben senki nem tett feljelentést.

Sadist 2017.11.01. 15:05:42

"Minden férfinek alapvető küldetése, hogy megtanulja a nők nyelvét, hogy minden esetben képes legyen olvasni a sorok között."

Inkább a nők kötelessége lenne, hogy megtanuljanak NYÍLTAN ÉS EGYENESEN kommunikálni.

Gerle Éva 2017.11.01. 19:15:10

@Kovácsné: "a női nem bármit jelenthet, és állati nehezen tudom elképzelni azt a helyzetet, ahol elhangzik a feministák által előirányzott határozott, lelkes, egyértelmű "igen""
Ez komoly?
Senki sem volt még kölcsönösen szerelmes?
Nem látott még szerelmes, vágyakozó nőt?
Nem élt át kölcsönös zsongást?
Mindenki csak ügyeskedett, tukmált, alakoskodott, rábeszélt, nyomult, kényszerített?

Gerle Éva 2017.11.01. 19:16:16

@Irbisz: Ennyire nincs vonzerő, önbizalom...?

Gerle Éva 2017.11.01. 19:26:32

@Brix: "A férfi - női nexus alapvetően rendben volt eddig, most nem kellene ékeket verni ebbe mesterségesen" – mint a két hete zajló botrány is mutatja, minden rendben volt mindig is, és eztán is rendben lesz.

Gerle Éva 2017.11.01. 19:42:55

@sas70: Megkapó a helyzetösszegzésed. Sokan vagyunk, akik olvastunk, filmeken láttunk ilyet, el tudjuk képzelni, de magánemberként, már nem naiv korban is, még mindig mélyen meg vagyunk döbbenve, hogy bárki üzleti meg cserealapon képzeli és tárgyiasítja a szexet. Mert abban a nőnek semmi jó nincs, ellenben megalázó. Nickek mögül könnyebb ilyen tónusban beszélni róla, de nagyon sok nőre ez nem úgy hat, hogy elfogadja a realitást, hanem gyanakvó lesz, viszolyog, inkább nem kér az egészből. Csak ha tényleg kérdés, hogy miért olyan elutasítóak a nők: sok más mellett a degradáló, megalázó beszédmódtól, a vadász–vad jellegtől, a később nem is emlékező férfiaktól tartanak, ez is traumatizál ám.

Gerle Éva 2017.11.01. 19:44:07

Én úgy láttam, hogy a férfiak egy része mostanában dühödten irigyelte Martont és a hasonlókat, amiért olyan a helyzetük, hogy ilyen ajánlatokat egyáltalán tehetnek, sőt, sorozatosan, és ezt elnézi a családjuk, barátaik. A nők szempontjából a frusztrált irigykedők is és az úriember nagymenők is erőszakosak és immorálisak.

Nem merült fel senkiben, hogy nem kell mindenképpen bizonygatni a férfiasságot, és minden gyűlölet nélkül le kéne szállni a nőkről?

Irbisz 2017.11.01. 20:13:44

@Gerle Éva:
Ja, szerintem emiatt ilyen frusztralt par sorstarsaval együtt, es azert ez a bigott nöellenes hozzaallasuk.
Lehet hogy nem tudnak kommunikalni, erzelmi analfabetak, kiesik a kapanyel a szajukbol, vasaggyal 60 kilosok esetleg +30-40 kg zsir reng rajtuk, vagy erös a testszaguk ezert nem vonzoak, meg a mamahotelben laknak stb., persze hogy nincsenek sikerek es tartanak a nöktöl .
De elsö kommentemben ezt a velemenyemet le is irtam:
"A kreativ befolyasolashoz meg annyit, ez tenyleg szükseges, mert amennyi igenytelen, ostoba elönytelen kinezetü ffitarsam szaladgal a vilagban, akikkel ha nö lennek szoba sem allnek, hogy ha ez, meg a financialis eröforrasok nem allnanak rendelkezesere, tenyleg kihalas fenyegetne az emberiseget, de hazankat mindenkepp :)"
De az is lehet, csak siman valamilyen, egyebkent kezelhetö, szocializalos problemajuk van, es ahelyett hogy azon dolgoznanak, ezeket a hatranyaikat leküzdjek, inkabb demonizaljak a nöket. Szanalmas banda, össze lehetne öket kötni az ultrafeministakkal, egyik kutya, masik eb.

Sadist 2017.11.01. 23:42:12

@Gerle Éva: @Irbisz: És most csókoljátok meg egymást!
Olyan szép látni, amikor két férfigyűlölő így egymásra talál.

Samuelsson 2017.11.02. 01:55:09

"Ami pedig a rábeszélést, a manipulálást, a másik vágyának felkeltését illeti, ez egészen konkrétan a FÉRFI evolúciós küldetése. A női vonakodás valódi alkalmassági, rátermettségi tesztet jelent, hiszen sem egy agresszív, sem pedig egy mulya kan nem méltó egy valamirevaló NŐ kegyeire. A legtöbben még szüzek volnánk, sőt, talán már ki is halt volna a bolygó".
Ne gyere mér a férfi evulociós küldetésével! Millió dolog van amiben már nem követjük az evolúciót. Az öskorban biztos úgy volt, hogy eröszak és rábeszélés nélkül kihaltak volna. Miért? Mert nem volt szexuális kultúra, ami nagyon fontos ahhoz, hogy a nö élvezze a szexualitását. Ma már tudunk sokmindent, amit öseink nem tudtak. A mai nö tudja, hogy mit mikor és hogyan akar. Ne degradálj le bennünket, légyszi, azzal hogy állitásod szerint mi nem tudjuk, hogy akarunk-e szexet vagy nem, ezért neked mint férfinak a feladata, hogy meggyözz. Egyszerüen nincs jogod a rábeszélésre! Nincs jogod eröltetni, nincs jogod rávenni egy nöt arra, hogy hagyja magát, csak azért mert már beleunt a sok tukmálásba vagy éppen megsajnált. Kinek lenne ebböl öröme? A nönek biztos nem, csak rossz szájízt adna, neked meg még egy maszturbálás is többet nyújtana mint egy érdektelen nö aki csak fekszik mint egy döglött hal, mert nem igazán vágyból csinálja amit csinál. A nöknek átlagban kevesebb szex igényük van, mint a férfiaknak. Ezt rákenheted az evolúcióra, mert kevesebb tesztoszteront kaptunk mint a férfiak. Ami már önmagában egy nagy kiszúrás a nökkel. De mért jelenti ez azt, hogy nekünk nöknek kutya kötelességünk a férfiak nagyobb szexigényét kielégíteni? Mi annyit akarunk szexelni amennyihez kedvünk van, és nem akarunk rábeszélésböl szexelni. Vagyunk már annyira felnöttek, hogy ezt mi magunk meg tudjuk itélni. A szexuális forradalom már a 60-as években bekövetkezett, kicsit le vagy maradva.

Frick László Intézet 2017.11.02. 04:14:31

@csentecsa: @chrisred: Már a Weinstein-ügy sem jogi síkon zajlik, a Spacey-botrány pedig ennek a netokratív jelenségnek a folyamánya, leágazása. A magyar köztudatban ez annyira nincsen benne, de az USÁ-ban különösen izgalmasak ennek a netokrata kattogás[megnyitás/látogatószám] generáló "napiszar"-nak a hullámai. Ugyanis az USA mindentperelista jogrendszerében precedensek [tehát feljelentések, nyomozások, kivizsgálások,jogi szabvány szerint végig vitt ügyek tízrei] következtében az ott szokásos agyonszabályizmus gúzsában az effajta lincselés ma már nem működhet.... ne.

Magyarországon a Schilling-beavatkozás tipikus, Schilling-nek nem először jön be ez a fogás és nem is utoljára.

Nem is lehet sem jogi, sem nőjogi, sem nőmozgalmári felvetésben "egycsomagban" kezelni ezeket az ügyeket.

Odakünn az indexen, aminek a javára dolgozik a bloghú leánycég... -itt megállok, mert a blogolás, mint műfaj és a bloggerség, mint alkotói forma, szintén erősen szabályozatlan Magyarországon. Sziliy László még az index leányvállalat-igazgató, bloghú igazgató korában foglalkozott ezzel a kérdéssel, de a politikai bérblogok Magyarországon [és az Index esetében] igen súlyos kérdését súrolni sem merészelte... perszehogy! :D

A jelszó: Az egérkét a cicca egyszerre fogja meg kint is és bent is" -ami nonszensz.

A vád -mínusz jogieljárás, feljelentés, vizsgálat stb- és itéletvégrehajtás :ez: röviden: lincselés.

Az USA jogi túlszabályozottságának egyik motorja volt alincselések elkerülése.

A netokráciában azonban lehet lincselni.

Igen izgalmas az Magyarországon, amikor a Jók és Igazak jogboizonytalanságról beszélnek és egy , a politika szónokhordóin már bemutatkozott személyiség nyilvánvaló önreklám-ingyenreklám céljával ilyen netokratív lincselést indít. Ez lenne jogbiztonság? -valaki előáll, vádol.. és máris ítéletvégrehajtás. Nyilván sokakat nem elégít ki a bűnös bűnhődése abban, hogy mostmár egész életére legalűábbis gyanús szaralak, szatír... és a pályfutásának vége, valamint visszamenőlegesen is fölrothad az életműve.

Senki nehogy félreértse: Nem mentegetem Martont, ugyanis... ha megvizsgáljuk... ... miben mentegessem. Fölmérhetetlen a Weinstein botrány örvén generálódott ügyből a valós bűncselekmények és a botrányon szörföző egyéni ingyenreklám[kisérlete]k aránya.

Nem annyira Weinstein vagy Marton... Kevin Spacey meg pláne nem... viszolyogtat.

Szerintem a műbalhé mesterséges fókusza már nem is annyira lényeges, mint az, hogy ez a botrány az idiokrácia útján tolja tovább a társadalmakat: bele az idiokráciába.

A Weinstein botrányt képzeljük el a fizikaipiacon úgy, hogy a bemondások alapján, akinek a kedve úgy szottyan, foghat egy tojást és megdobhatja vele Weinsteint. Akkor Weinsteinre 145millió717ezer923 db tojást dobnak és nagy valószínűséggel belefullad.

Nem, mintha sajnálnám Weinsteint, esete ugyanis közhelyszerű.

Néáhány éve Mark Wahlbergék, pár hollywoodi színész, vagyonkáik töredékecskéit összedobva egy felhőtlenül szórakoztató, valójában azonban horror vacui - szociográfiai könyörtelenségű filmre, fölvázolták a mai Hollywood-ot.

Szerintem a mai netorata-hangulatkeltésben talán meg lehetne egyezni abban, hogy Weinstein egy barom, ami barom szó maimagyarul nagyobbtestű állatot jelent, mondjuk legyen ez medve. Talán ismeri valaki az amerikai bölcseséget, miszerint: "A medve nem játék."

Este 8 [20 óra] van most, amikor ezeket a sorokat írom, Los Angelesben. Többezren ébredeznek most a városban, hogy egy "új nap".. "egy rendes műszak" kezdődjön életükben: Fel, a Hollywoodi Karrier Felé. Zsezseg a fészbúk, írnak egymásra a lányok, többezren, akiknek Kaley Couco a példaképük, hiszen ha egy ilyen csaj filmenként 1 Milliót [USD-t] fizető sitcom sztárja lehet, akkor talán ők is elérhetik az epizódonkénti 15000 USD-s fizetési osztályt.

A jobb barátnők köröznek egymás közöt neveket és telefonszámokat, praktikákat és elérési helyeket.

Igen, természetesen a fiúkák is...
Nem, köszönöm, nem kérem a gumicsontot, nagyon csócsikás és nyálas már, az a sok idegennyál, pthfeőjjj!!

Az érintettek közül a gyakorlatban és a helyszínen sem riaszt senkit semmitől vissza ez a botrány. Ebben a pillanatban H.J. Greenberg, 22 éves fiatal csajszi egy mosdó ablakán préselődik be, kérdezzüók csak meg, mi a véleménye. Linda Eastman volt az utolsó talán, majd 50 éve, aki a MosdóAblakonBekígyózóMűűvésznők közül utoljára "fényt" kapott. Igen, tudja, hogy a medve nem játék, de vele nem fog előfordulni. Ő tud vigyázni.

Jó, akkor kérdezzük meg a medvét, mit tervez? R.L. Crunchberg vállat von, a medvék élete ilyen. Aki fél, ne menjen medvének. Ha bemondás alapján lehet medvetámadást szenvedni, akkor a medve bármikor lehet vérengző vadállat, ha rászállnak. Ha a rányitó Greenberg kisasszonyt udvariasan kitessékeli az irodájából, attól még a kisasszony sima bosszúból is bármit rámondhat..
"A netokráciában nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása." Ha bíróságra megy a csaj, megússza,ha a netre, nem.

chrisred 2017.11.02. 05:36:04

@Frick László Intézet: "A vád -mínusz jogieljárás, feljelentés, vizsgálat stb- és itéletvégrehajtás :ez: röviden: lincselés."

Nem, a lincselés fizikai erőszak, mások erkölcsi megítélése nem az. De ezzel szembesülni kell, így működnek az emberi közösségek az idők kezdete óta. Még a sitten a bűnözők (tehát elméletben a társadalom legalja) is kinyilvánítják a megvetésüket a közerkölcsök szerint alávaló tettet elkövetőkkel, például a pedofilokkal szemben. Nem helyettesíti semmilyen jogi eljárás és állami szankció. Ez benned láthatóan félelmet kelt, pedig az emberi közösségek leghatékonyabb fegyvere az erkölcsi gátak túllépése ellen, és ezért téged is véd az amorális személyek amorális tetteivel szemben.

G. Nagy László 2017.11.02. 07:07:11

@Samuelsson: Nem sikerült megfelelően dekódolnod az üzenetet. És szomorú az, hogy nőként mennyire nem ismered a saját nemedet.

1. A nő nem köteles semmire.
2. Nincs szó döglött halról. Valódi vágykeltésről beszélek, földrengésszerű orgazmussal.
3. Ne ámítsd magad azzal, hogy a nők tudják, mit akarnak. Rengetegszer totál bizonytalanok.
4, Ha mégis tudják, hogy mit akarnak, akkor is képesek eljátszani a bizonytalant, hogy teszteljék a férfit. Ez az ő evolúciós feladatuk.
5. Ne becsüld le az evolúciós biológia és az ösztönök szerepét. Még a legtudatosabb embernél is 80%-ban meghatározóak, ha szexről van szó.

Irbisz 2017.11.02. 09:11:49

@Sadist: szerencsetlen hülye, en ferfi vagyok, es nem gyülöm magunkat, csak egyszerüen igen sokan szanalmasak, ferfikent csödtömegek, de roppant egoval magukat csucskategoriasnak tartjak- fogalamam sincs miert, tan felreszocializalodtak, netan enkepük hihetetlenül eltorzult ...
Hha a nökben nem lenne akkora a biztonsag (es egy fix partner) iranti szociologiai es biologia kesztetes, sokkal többen sirankoznanak, hogy a gonosz nök nem allnak velük szoba. Igy viszont rengeteg nö megalkuszik, es olyannal elnek együtt, amit csak ez a kompromisszum/megalkuvas indokolhat :)
Erre a helyzetre meg nem az eröszak a megoldas, hanem a fejlödes, feljebb lepes, javulas. Persze aki el sem ismeri a problema letet, hisz ö nagyszerű, a nök alma (kellene hogy legyen), es töle igy kellene hasraesni, nos az nyilvan valtozni sem fog, hanem sirankozik meg szidja a nöket.

Irbisz 2017.11.02. 09:23:21

@G. Nagy László:
Azert te sem ertessz mindent. A kepszerü megfogalmazast atveve, sok nö azert döglött hal a szex alatt, mert eleve olyan ferfival el együtt, akit csak megalkuvasbol fogadott el, kellett a biztonsag, legyen vege a maganynak, legyen fix szexpartner vegre, esetleg a kezdeti langolas elfedte szeme elöl, hogy ez a ficko bizony nem alkalmas hosszutaviu kapcsolatra, csak a hormonböseg elvette a jozan itelökepesseget (vagy azt gondolta ultranaivan, majd megvaltozik :)).
Es ezeken tul barmelyik kategoriaban (ahol ezek nem allnak fenn, es nem volt megalkuvas, elbodultsag) jön az a faktor, sok ficko tök bena lehet az agyban, mert massal nem lehet magyarazni azt a tenyt, hogy megdöbbentöen nagy szamokat olvasni arrol, a nök hany szazalekanak nincs, vagy csak nagyon ritkan orgazmusa.
En mondjuk nem is akarom elhinni, de ha minden felmeres, kutatas ezt mutatja, kenytelen vagyok elfogadni--> de ebböl csak az a következtetes, adodik, a ferfiak nagy resze nem lehet tul nagy virtuoz az agyban, de legalabbis egyaltalan nem erdekli hogy a partnerenek milyen vele.

Samuelsson 2017.11.02. 09:46:48

@G. Nagy László: Jó, elolvastam a magyarázataidat. De egy dologra elkerülted a választ: NINCS JOGOD a rábeszélésre, eröltetésre. A rábeszéléses szexböl ritkán születik egetverö nöi orgazmus. Ne próbald már elhitetni velem, hogy te a nö kedvéért tukmálod a szexet. Nem, a saját kedvedért, önzésböl.

G. Nagy László 2017.11.02. 10:09:58

@Samuelsson: Jómagam mindent önzésből teszek. A szexet is csak úgy tudom élvezni, ha a nő is örömét leli benne. VAN jogom a rábeszélésre és a nőnek VAN joga nemet mondani. A Te érvelésed alapján a reklámot is be kéne tiltani.

Irbisz 2017.11.02. 10:36:30

@G. Nagy László: Rabeszelt szex nem lesze mlekezetes, rabeszeles helyett inkabb az igenyt kell felkelteni ügyes csabitassal, es akkor nem kell "rabeszeles" sem, masreszt a szex minösege is nagysagrendekkel jobb lesz, nem fenyeget a döglött hal effektus :)
Persze ha a felek igenyei nagyon elternek, akkor mindkettönek jo megoldas nem tudom mi lehet ...

Samuelsson 2017.11.02. 11:13:57

@G. Nagy László: Igen, én is így vagyok ezzel, csak azt tekintem igazi sexuális együtlétnek amit mindkét fél élvez, a többi csak eröszakoskodás. De abban még soha nem volt részem, hogy a kieröszakolt sex élvezetes lett volna. Sajna megtörtént velem is fiatalon, hogy rábeszéltek, nagyon kétséges élmény lett belöle, amit aztán le is állitottam. A nöi vágyat más dolgok ébresztik fel. Mint a karakter, humor, megnyerö személyiség, törödés, gyengédség stb. A rámenöség nem tartozik ebbe a kategóriába.
Ez a rábeszélö stilus leginkább a tizenéves fiatalok problémája. A lányok testileg elöbb érnek, de szexuálisan jóval késöbb. Számtalanszor olvassuk, hogy a tini lányok bele mennek a szexbe, és nem azért mert már lángol bennük a vágy, hanem mert attól félnek, hogy a srác különben otthagyja öket. Te egyet értesz ezzel a viselkedéssel? Szerinted joguk van a fiuknak ehhez? Én ezt zsarolásnak nevezem.
Korábbi válaszodban sajnálatodat fejezted ki, hogy nem ismerem a saját nememet. Nem lettem túl szomorú. Honnan is ismerném a nöket, hisz én csak nö vagyok? Jó, nem kerülök velük olyan szitukba, mint te, én az asztal túlsó oldalán ülök mikor családterápiás hivatásomat gyakorlom.

Irbisz 2017.11.02. 13:10:43

"Számtalanszor olvassuk, hogy a tini lányok bele mennek a szexbe, és nem azért mert már lángol bennük a vágy, hanem mert attól félnek, hogy a srác különben otthagyja öket. Te egyet értesz ezzel a viselkedéssel? Szerinted joguk van a fiuknak ehhez? Én ezt zsarolásnak nevezem."

Sajnos, nem sajnos, joguk van azt mondani, hogy otthagyjak öket ha nem fekszenek le velük. Ilyenkor a helyes lepes az volna, nem belemenni a nem kivant szexbe, csak ehhez kell megfelelö erettseg, jozansag, hogy oke, menj a francba ha csak ennyit erek neked/csak erre kellek. De elenyeszö lehet azon tinilanyok szama, akik ezt a megoldast valasztjak.

G. Nagy László 2017.11.02. 13:22:18

@Irbisz: @Samuelsson: Semmi sajnos. Ez teljesen korrekt biznisz, szabad akaratból. A nő mindig szexet árul, a férfi kapcsolatot. Aki jól üzletel, jól jár. Aki olcsón adja magát, az meg is érdemli.

Up! 2017.11.02. 14:34:12

@G. Nagy László: Pontosítok egy picit: kapcsolatot, csakis kizárólagos szexért ajánlunk fel! :)

Sadist 2017.11.02. 18:38:38

@Irbisz: Nem férfi vagy te, hanem puncis fiú (gyk. mangina).

Sadist 2017.11.02. 18:41:41

@Samuelsson: "A nöi vágyat más dolgok ébresztik fel. Mint a karakter, humor, megnyerö személyiség, törödés, gyengédség stb. A rámenöség nem tartozik ebbe a kategóriába."

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Sadist 2017.11.02. 18:47:06

@Samuelsson: "Honnan is ismerném a nöket, hisz én csak nö vagyok? Jó, nem kerülök velük olyan szitukba, mint te"

Na látod, te magad is elismered, hogy nem ismerheted a nőket olyan oldalról, mint a férfiak.

"én az asztal túlsó oldalán ülök mikor családterápiás hivatásomat gyakorlom."

És azt hiszed, hogy megismered a nőket az asztalnál beszélgetve? Elárulom, nem. Egy férfinek, akinek már volt legalább egy nője, sokkal relevánsabbak a tapasztalatai.

Sadist 2017.11.02. 18:52:28

@Up!: @G. Nagy László: Erről van szó, csak megint előjön a szemforgató kettős mérce. Ha a nő gondolja meg magát és nem akar szexelni, az teljesen oké, de ha a férfi mondja azt, hogy mégsem akar kapcsolatot (teljesen mindegy, hogy milyen indokból) és otthagyja a csajt, akkor egy utolsó szemétláda. A férfinak is ugyanúgy joga van nemet mondani, akár az oltár előtt is és ezért senkinek nem áll jogában elítélni.

Frick László Intézet 2017.11.03. 04:18:36

@chrisred: A lincselésnél nem a "kátrány és toll"-ba kell kapaszkodni. Pont a "népi eljárás"-ról beszélek. A lincselések-ez pl most aktuális "ünnepi"- 1956-ban. A szelektív jogérzékenységre mutatok rá, hiszen akik most , mert ez a napi trendi, elfogadják a zaklatások és "zaklatások" különbség tétel nélküli vádból egyből az ítéletvégrehajtrásba sémáját, máskor viszont jogbiztonságról meg ártatlanságvéelméről szoktak papolni.

A mi most ebben a divattémában folyik [megint] óvodás színvonal.

Korunkban, amikor minden fizikaiérintés fujj-ujujuj-jujj, perszehogy nem megy oda konkrétan kibelezni. Hanemcsak "non touche" elegantan.

Roppant gázos a börtönbéli vagány vamzer paraszt "jogi berendezkedés"-sel érvelni. A csecsemőgyilkos anyákra általában nem szokás túl sok évet kivetni, rendszerint 2 évet kap a nő. A védelem már rutinosan fordul rá a szakaszra, ami "magánkívüliség"-gel szüléskor fellépő ddepressziós roham stb ppróbálja a cselekményt enyhíteni. Azonban a nőibörtön közössége nem latolgat, minden csecsemőgyilkos anyának a 24 hónapot 77--88-99 ónap relatívhosszúságúra nöüveli attól függetlenül, hogy tényleg pszichésen "magán kívül" volt-e akkor, amikor a kisollót keresgélte, majd azzal elnyiszálta az újszülött torkát vagy lapáttal nyomkorászta bele a falusi pottyantósbudi iszapjába. Nyilván az esetek 77%-ban "jogos" az, aminek ki van téve a gyilkos nő, de 33%-ban meg nemannyira. És pl szerintem még börtöntöltelékjogilag is necces, hogy ha már büntetés egész nap, ahol-amint lehetséges, mért kell ezért különböző eszközöket és tárgyakat a büntetendő vaginájába is felnyomkorászni, vagy ha már igen, akkor mért a rectumából kihúzván, legalább miért ne fordított sorrendben?

De legyen 10000-ből 1 eset, amiben "börtöntöltelékjogilag" is jogtalan a "szokásos eljárás".

Egyébként pont itt az indexen volt "1 hang" a 10000 divatosan sikongatóval ellentétben, egy nő, aki jogász szemszögből vizsgálta ezeket a virtuális lincseléseket.

Konkrétan ez a netokrata balhé csak egy a sok közül, ami az internet segítségével elharapózó idiokrácia jele -miközben te is hűdefejlettnek hiszed magad a trendi kiállástól. Az internetes idiokrácia számköre a kettő.Összesen kettőben képes gondolkodni az idiokrata. Vagyis ha nem ugyanazt szajkózom a zaklatási ügyekről, akkor már ebben a kettes számkörben ősszesen még egy "helyem" marad, a csúnya "elfogadóké". Ha nem állok be ész, gondolkodás, jogiérzékenység és minden nélkül a "bűnös-bűnös"-t szajkózók közé, akkor már csak elfogadója lehetek az erőszaknak.

lábjegyzet: 1956. október 17-21 között az AVO azon tiszthelyetteseit és tisztjeit, akik "sárosak" voltak... tehát, ha elkapják őket és "jogos" a lincselésük, feletteseik olyan szabadságra küldték, ami szabadságlevélhez civilruha viselési enedélyt nemhogy adtak, de egyenesen kikötötték azt. Így a lincselések zöme sorállamányú tökéletesen ártatlanokat ért. A "sárgacipő kutatás" jelensége is arra mutat rá, hogy a kortársak is sejtették, hogy a valóban felelősök civilben rejtőznek.

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.11.06. 15:02:54

KFT: Elizabet

Buta lány vagy Elizabet, óóó, de szép a hajad.
A nyakamról majd ledörzsölöm, óóó, a rúzsodat.
A beszéd nem a te asztalod, de a csípőd bomba jó,
Nem is tudom mit tegyek, ilyenkor mi a jó.

Ha veled alszom Elizabet, óóó,
Az mámorító.
Reggel viszont egy ostoba nő, óóó,
Elszomorító!
Az egyik felem feléd húz, de a másik hazafelé,
Elizabet, te kacér nő, ez a helyzet nagyon izé.

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?

Fura lány ez az Elizabet, óóó,
Most hova megy el?
Az a srác pedig hova nyúlkál, óóó,
A kezeivel?
Gyere vissza Elizabet, az egész csak tréfa volt,
Nélküled én már nem vagyok se élő, se holt.

Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem.

www.youtube.com/watch?v=utvp1BMfi2o
:)

Frady Endre · http://fradyendre.blogspot.com/ 2017.11.30. 12:54:14

@Novák Aircraft Ferencné: Nem, ezt a KFT együttes. Gondolom, hogy a Laár-Bornai szerzőpáros. :)
süti beállítások módosítása